2777
2789

رفتم پول قرض گرفتم برای برادرم  وسیله آوردم بفروشه

به خاطر خرج بیمارستان 

شهرداری آمده  وسیله هاشو برد  یه سیله بهش زد گفتم به خاطر خدا نبرید مأمور گفت کدام خدا 

آنقدر تو خیابان داد زدم گریه کردم گفتم خدایا یعنی نمی بینی 

الهی داغ بچه ببین الهی آتیش بیفته تو زندگیشون

جمعه بازار و...فروش اینترنتی چی؟یه خانومه آبمیوه طبیعی تو کلمن میفروخت توی بازار

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای منمم مجردیش کیک و نوشابه میفروخت میگرفتن ازش کتکش میزدن

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

مگه هنوز این چیزا هست؟

فکر میکردم الان دیگ کاری ندارن ب دست فروشا😐چشونه اینا

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

براتون ناراحت شدم

اما بشدت ادم بی ادبی هستی اون رفتگر بیچاره هم کارمند شهرداریه صد میلیون هم بگیره برای سختی و تحمل جمع کردن اون همه اشغال مردم کمشه بد شما میای میگی هر کی تو شهرداریه الهی بچش بمیره؟اون اقایی ک بساط شمارو جمع کرد و برد ادم کثیفی بود توام ادم کثیفی هستی اگر در جایگاه اون بودی با مردم بدتر از اون میکردی وقتی خیلی راحت نفرین میکنی مردمو...

(برای تاپیک قبلیت ک قفل کردی)