2777
2789
عنوان

کسایی که هایپر شدین علایمتون چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 36699 بازدید | 54 پست

بچه هابعد پانکچر دوبار بالا اوردم …شکم درد ندارم هنوز…میل به غذا ندارم… یکی زودتر توروخدا بگه من الان هایپرم؟ همش خوابم میادوتهوع دارم

میترسم دوغ بخورم بازم بالا بیارم

!سپاسگذارم..تو بهترین بخشندگانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیروز پانکچر داشتم 25تا تخمک داشتم.که بعدشم متاسفانه هایپر شدم خیلی یم درد دارم. رژیم خوش نمک و سفیده تخم مرغ بهم دادن.بچه ها هر کی تجربه داره بگه چند روز طول میکشه تا برطرف بشه؟

منم دیروز پانکچر داشتم 25تا تخمک داشتم.که بعدشم متاسفانه هایپر شدم خیلی یم درد دارم. رژیم خوش نمک و ...

خدا رو شکر بعد از 3 روز علائم هایپر برطرف شدن.. و الان که نزدیک یک هفته گذشته حالم خوبه.و البته با خبر خوب اینکه 18 جنین فریز شده با کیفیت دارم.و 2 ماه دیگه برای انتقال میرم😍😍

منم امروز پانکچر شدم و با اینکه فقط 12 تا تخمک داشتم به شدت الان درد دارم. دکترمم واسم انوکسان داده بزنم روزی یکب. و اینکه در مورد انتقال بهم هیچی نگفتن. نکنه منم هایپر شدم؟؟؟آخه تعداد تخمکم زیاد نبود که. ولی درد زیادی دارم. 

من بعد از دو ماه رفتم واسه انتقال 

واسم دعا کنید روز چهارممه..

بعضی از هایپری ها حتی بستری یم میشن.. ولی اگر رژیم غذایی رو رعایت کنید و استراحت کنید زود خوب میشین..دوغ خوش نمک.

سفیده تخم مرغ آب پز خوش نمک

کباب شور..

و مایعات زیاد بخورید..