هایپر شدم. دلم درد میکنه انگار که دراز و نشست کرده باشم دل دردم اونطوریه
عطسه میکنم باید شکممو بگیرم .راه رفتنم هم سخته
چیکار کنم؟
دکترم هم فقط رژیم بهم داده و قرص . خوب میشم؟
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن
من که انتقال دادم هیچیم نشد شکر خدا هم گرفت اما در مورد امپول خودت اماده کن چون تازه اولشه من الان رفتم چهار ماه ولی هنوز روزی سه تا امپول دارم هپارین و پروژسترون روزی سه تا میشه من که کل بدنم کبود شده ولی خب کاریش نمیشه کرد و به داشتن یه نفس تو وجودت میارزه
پروژسترون و هپارین برو سایت همه چی درموردش نوشته من خودم اصلا مشکلی نداشتم فقط همسری کمی ضعیف بود این امپولارو به همه که میکرو میکنن میدن برای خون رسانی بهتر به جنین من الان نمیتونم همشو بنویسم برو اسم امپولو سرچ کن متوجه میشه
مرسی عزیزم همچنین شما راه سختی در پیشه حتی خیلی ها بودن بار اول نگرفته و چند بار انتقال دادن عزیزم همه سختیا این راه ارزش داشتن یه لحظه این کوچولو داره حتما قوی برو جلو امپول توجه نکن وقتی این کوچولو تو وجودت تکون بخوره اصلا نمیفهمی کی ۹ ماه امپول زدی
عزیزم میشه بگی علایم هایپرشدن کی اغاز میشه؟؟؟؟؟اززملن مصرف امپول ها یا از بعد عمل تخمک کشی؟؟؟؟؟
از زمان تخمک کشی
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
درسته . این راهیه که وقتی قدم توش میزاری باید ثابت قدم باشی
سلام منم هایپر شدم مثل شما انتقالم افتاد واسه سه ماه دیگه
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه