2777
2789
عنوان

کسایی که هایپر شدین علایمتون چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 36699 بازدید | 54 پست
من که انتقال دادم هیچیم نشد شکر خدا هم گرفت اما در مورد امپول خودت اماده کن چون تازه اولشه من الان رفتم چهار ماه ولی هنوز روزی سه تا امپول دارم هپارین و پروژسترون روزی سه تا میشه من که کل بدنم کبود شده ولی خب کاریش نمیشه کرد و به داشتن یه نفس تو وجودت میارزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی هر کی انتقال میده باید این آمپولا رو بزنه؟ بابا بیچاره میشیم که این آمپولا واسه چیه؟
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن
شوهرم عمرا اگه تعهد بده . اصلا راضی نبود که من این همه آمپول بزنم . اگه این چیزا رو بگن که اصلا امضا نمیده
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن
پروژسترون و هپارین برو سایت همه چی درموردش نوشته من خودم اصلا مشکلی نداشتم فقط همسری کمی ضعیف بود این امپولارو به همه که میکرو میکنن میدن برای خون رسانی بهتر به جنین من الان نمیتونم همشو بنویسم برو اسم امپولو سرچ کن متوجه میشه
مرسی عزیزم همچنین شما راه سختی در پیشه حتی خیلی ها بودن بار اول نگرفته و چند بار انتقال دادن عزیزم همه سختیا این راه ارزش داشتن یه لحظه این کوچولو داره حتما قوی برو جلو امپول توجه نکن وقتی این کوچولو تو وجودت تکون بخوره اصلا نمیفهمی کی ۹ ماه امپول زدی
هایپر شدن یعنی بزرگ و حساس شدن تخمدان ها که شکم بزرگ وسفت میشه رژیم غذایی باید خوش نمک باشه , از سفی ...

عزیزم یسوال....

این هایپر شدن علایم اولیش از زمان مصرف دارو ها شروع میشه یا بعدعمل تخمک کشی؟؟؟؟

سلام سبزه جان بایددددد خییییلییی نمک بخوری با سفیده و اب کله پاچه و دوق خیلی شور خودت کلی نمک بریز ت ...

عزیزم میشه بگی علایم هایپرشدن کی اغاز میشه؟؟؟؟؟اززملن مصرف امپول ها یا از بعد عمل تخمک کشی؟؟؟؟؟

عزیزم میشه بگی علایم هایپرشدن کی اغاز میشه؟؟؟؟؟اززملن مصرف امپول ها یا از بعد عمل تخمک کشی؟؟؟؟؟

از زمان تخمک کشی

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
درسته . این راهیه که وقتی قدم توش میزاری باید ثابت قدم باشی

سلام منم هایپر شدم مثل شما انتقالم افتاد واسه سه ماه دیگه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه