هایپر شدم. دلم درد میکنه انگار که دراز و نشست کرده باشم دل دردم اونطوریه عطسه میکنم باید شکممو بگیرم .راه رفتنم هم سخته چیکار کنم؟ دکترم هم فقط رژیم بهم داده و قرص . خوب میشم؟
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بمن گفته کلا نمک رو حذف کنم از غذا. میوه نخورم. کباب و جوجه بخورم و ماست و دوغ بی نمک اما بعضی جاها میخونم میگن رژیم خوش نمک والا من حرف دکترمو گوش کردم
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن
شکمم که خیلی بزرگ شده. حالا فردا دوباره میپرسم از دکترم. که بی نمک یا خوش نمک؟البته سفیده تخم مرغ هم خوردم . دیگه حالم داره بد میشه از بی مزگیش ولی اینجا هم دیدم میگن خوش نمک. تو رو خدا هر کی تجربه و اطلاعات داره بازم بگه