2777
2789
عنوان

کسایی که هایپر شدین علایمتون چی بود؟

36699 بازدید | 54 پست
هایپر شدم. دلم درد میکنه انگار که دراز و نشست کرده باشم دل دردم اونطوریه عطسه میکنم باید شکممو بگیرم .راه رفتنم هم سخته چیکار کنم؟ دکترم هم فقط رژیم بهم داده و قرص . خوب میشم؟
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو هم بهت داد آفتاب گردون؟پس بعد از پانکچر احتمال خوب شدن زیاده؟ من فردا پانکچر میشم
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن
بمن گفته کلا نمک رو حذف کنم از غذا. میوه نخورم. کباب و جوجه بخورم و ماست و دوغ بی نمک اما بعضی جاها میخونم میگن رژیم خوش نمک والا من حرف دکترمو گوش کردم
سه ماه دیگه گفته بیا برای انتقال. به این زودی نیست . منم دیگه عجله ای ندارم . هر چند 5 ساله منتظرم . اما قسمت اینطوری بوده
هایپر شدن یعنی بزرگ و حساس شدن تخمدان ها که شکم بزرگ وسفت میشه رژیم غذایی باید خوش نمک باشه , از سفیده تخم مرغ زیاد استفاده بشه همچنین دوغ فراوان
لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ اِلاّ بِاللَّهِ الْعَلِىِّ الْعَظیمِ
شکمم که خیلی بزرگ شده. حالا فردا دوباره میپرسم از دکترم. که بی نمک یا خوش نمک؟البته سفیده تخم مرغ هم خوردم . دیگه حالم داره بد میشه از بی مزگیش ولی اینجا هم دیدم میگن خوش نمک. تو رو خدا هر کی تجربه و اطلاعات داره بازم بگه