2777
2789
عنوان

کسایی که هایپر شدین علایمتون چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 36702 بازدید | 54 پست
سبزه جان همین درمان هایپر شدن رو سرج کن یه بنده خدایی هم ماما بهش گفته بود نمک رو حذف کنه اما بدتر شده بود . بازم از یه دکتر دیگه بپرس
لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ اِلاّ بِاللَّهِ الْعَلِىِّ الْعَظیمِ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره والا . من قبلنا سرچ کرده بودم درباره هایپر . وخیییلی هم میترسیدم که این بلا سرم بیاد . که اومد برای رژیمش دوبار پرسیدم از دکتر گفت بی نمک. والا موندم
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن
سلام سبزه جان بایددددد خییییلییی نمک بخوری با سفیده و اب کله پاچه و دوق خیلی شور خودت کلی نمک بریز تو دوغ منم هایپر شدم شدید بهم گفتن برای انتقال برم سه ما دیگه بیام اما بعد فهمید سه ماه یعنی تازه شروع کنن میشه دقیقا پنج ماه دیگه انتقالم منم اسرار کردمم که در صورت هایپر انتقال بدن قبول نکرذن بعد کلی تعهد قبول کردن انتقال بدن چون تو هایپر اگر انتقال بدی احتمال گرفتن بالاس من همون بار اول باردار شدم
میگفتن تو هایپر انتقال نمیدیم با این که درصد گرفتن جنین بالاس چون احتمال خطر برای مادر زیاده تحقیق کردم فهمیدم احتمال پنج درصد منم دیگه واقعا اعصاب نداشتم برم پنج ماه دیگه بیام باز امپول بزنم به اجبار بهم انتقال داذن کلا یه جنین انتقال دادن که شکر خدا گرفت اگر میتونی برو حتما هایپر انتقال بده البته کلی دوغ و نمک بخور خیلی خوبه
نه قراره که فریز کنن بعد 3 ماهه دیگه برم برای انتقال . چون منم دیگه اصلااااا طاقت آمپول ندارم . یه ماه دارم سوزن میزنم
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن
من ۲۳ سالمه منم خیلی درگیر بودم تا قبول کردن خودم تهد رسمی دادم که خطرش گردن خودم اخه فقط پنج درصد احتمال خطر هست و یک درصد خطر مرگ تازه گفتن اگر هایپر انتقال بدم احتمالش زیاده حالم خیلی بد بشه برم کما یا بستری بشم که باز احتمالش پنج درصد در صورت بستری هم هیچ مشکلی برای جنین پیش نمیاد