2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه بیرونم کرد😭😞😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4717 بازدید | 208 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسایی که این چیز هارو باطل میکنن   باید خیلی آدم خیلی  خوبی باشن و بوسیله قرآن و جنه ...

راست میگی رو قرانم میشینن؟🤤🤤🤤

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍

خیلی افسوس خوردم با خوندن کامنتا.ملت یکم علم و مطالعتونو بالا ببرید.بخاطر خدا😔

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
خاهش میکنم کامل توضیح بده منم یبار تازه ی سال بود عروسی کرده بودم دیدم😢😢😢

ببین من یبار خودم رفتم سمت این چیزا الانم دوماهه عروسی کردم یک ماه پیش دعا دیدم تو خونه ام تو خونه ام بودن زیاد بودن همه جا باهام بودن همه جا میدیدمشون ی مرد هست دعاگر نیست فقط تو این کاره رفتم پیشش از بین بردشون ولی اینا ک تو خونه ام بودن دوتا هنوز نرفتن

استارتر بیا و درمورد مشکلت حرف بزن تا حل بشه کجا رفتی؟؟؟ از کی اینطوری شدی ؟؟ فقط وقتی تنهایی؟

ن همه جا بودن هروقت تو جمع هستم هم میدیدم ولی الان رفتم یجایی احضارشون کرد از بین بردشون دعانویس نبود فقط از طریق ملائکه جن ها رو دفع میکرد اصلا هم دعا نمیکنه الان دوتا تو خونه ام هستن ولی بقیه رو نمیبینم اون دوتا شبیه دوتا از اقوام شوهرم هستن اون مرد اومد خونمون رو رنگ بعدش دعا دیدیم تو خونه پاره اش کردیم اینا ک تو خونه ام هستن شبیه اون مرد و مادرش هستن از اقوام شوهرمن

استارتر چرا جواب نمیدی  ظاهرشو توصیف کن

اصلا اینطور نیستن ک مثل آدم باشن اول صورتشو ب وسیله غبار میدیدم همه جا بودن میخندیدن ب سرعت تغییر قیافه میدادن ولی وقتی رفتم یجایی احضارشون کرد کامل دیدمشون

خواهرا جن وجود داره پدرم ساداته می بینتشون ولی به پدرم احترام میذارن حتی دمپایی پدرمو صاف وکنارهم می ...

جن کافر تنها خودشو ب شکل واقعی ب آدم نشون میده و اذیت میکنه