الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه بیماری روانیه که فک میکنی یکی داره باهات حرف میزنه یا چیزی میبینی
متاسفانه یکی از هم خوابگاهی های من این بیماری رو داشت...اواخر خیلی پیشرفت کرده بود به طوری که توهماتش بهش دستور قتل دوستش رو دادن...اونم رفت بود تو سوپ یکی از بچه ها کلی قرص ریخته بود
خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
بچه ها انقدر حرف دعا نویس و اینا نزنید این خانم بیمارعباید درمان بشه بقیه تاپیک هاشو بخونید سنشم دقیقا سن بحرانی بیماری اسکیزونی فرنی هست باید بره روانپزشک شوهرشم برای همین خسته شده و بریده اگر پیگیری نکنه این بیماری روز به روز وخیم تر میشه،متاسفانه درمان قطعی هم این بیماری ظاهرا نداره
تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من
برو پيش روانپزشك حتمن. اميدوارم البته خانوادت ببرنت😔😔جن زده و اينا كه خرافاته و نشون دهنده ي دوپاره شدن مغزه.. يعني بين خيال و حقيقت نميتونه تفاوتي قائل شه
خواهرا جن وجود داره پدرم ساداته می بینتشون ولی به پدرم احترام میذارن حتی دمپایی پدرمو صاف وکنارهم میزارن
خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه اینم ایدی تلگرامش Rostami146 خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن
بچه ها انقدر حرف دعا نویس و اینا نزنید این خانم بیمارعباید درمان بشه بقیه تاپیک هاشو بخونید سنش ...
این بیماری تشخیصش به این راحتی نیست عزیزم؛ بیماری های ذهنی و روانی بسیار گسترده هستن؛ شاید همین اسم بردن از بیماری ایشونو بدتر به سمت اشتباهی بکشونه؛ چون ممکنه راجع بهش تحقیق کنه و حالشو بدتر کنه