2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه بیرونم کرد😭😞😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4717 بازدید | 208 پست
من جن زده شدم الان تقریبا خوب شدم دیگه ولی هنوزم بعضی وقتا یه چیزایی هست یا ذهنم هنوز شبیه سازی میکن ...

شاید دور از جون اسکیزوفرنی ای چیزی باشه 

آخه جن زده یکم الکیه اگرم باشه با قرآن برطرف میشه 

حتما حتما برو دکتر تا زندگیت از هم نپاشیده

💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بیماری روانیه که فک میکنی یکی داره باهات حرف میزنه یا چیزی میبینی

متاسفانه یکی از هم خوابگاهی های من این بیماری رو داشت...اواخر خیلی پیشرفت کرده بود به طوری که توهماتش بهش دستور قتل دوستش رو دادن...اونم رفت بود تو سوپ یکی از بچه ها کلی قرص ریخته بود

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله

سلام عزیزم؛ جن اجازه ورود به دنیای آدمهارو نداره؛ شما قطعا توهم داری؛ دعا نویس و این چرت و پرتا رو ول کن؛ فقط روانپزشک یا روانکاو میتونه کمکت کنه

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...

بچه ها انقدر حرف دعا نویس و اینا نزنید این خانم بیمارعباید درمان بشه بقیه تاپیک هاشو بخونید سنشم دقیقا سن بحرانی بیماری اسکیزونی فرنی هست باید بره روانپزشک شوهرشم برای همین خسته شده و بریده اگر پیگیری نکنه این بیماری روز به روز وخیم تر میشه،متاسفانه درمان قطعی هم این بیماری ظاهرا نداره

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من

خواهرا جن وجود داره پدرم ساداته می بینتشون ولی به پدرم احترام میذارن حتی دمپایی پدرمو صاف وکنارهم میزارن

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
متاسفانه یکی از هم خوابگاهی های من این بیماری رو داشت...اواخر خیلی پیشرفت کرده بود به طوری که توهمات ...

بله

یکی از اشناهای ماهم همینطور بود

فک میکردن جن گرفتش

در اخر خودش و انداخت زیر ماشین فوت شد

بهش دستور داده بود توهمش

ولی کسایی که یکم طرز فکر قدیمی دارن 

میگن جن گرفتش🐀😐

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
استارتر تو‌تاپیک های دیگه هم همه بهت گفتن برو دکتر اعصاب ولی طاهرا شما فقط دنبال دعا نویس و این حرفه ...

من سمت دعا نویس نرفتم فقط یکبار دعا پیدا کردم تو خونه یکبار هم رفتم پیش جنگیر

بچه ها انقدر حرف دعا نویس و اینا نزنید این خانم بیمارعباید درمان بشه بقیه تاپیک هاشو بخونید سنش ...

این بیماری تشخیصش به این راحتی نیست عزیزم؛ بیماری های ذهنی و روانی بسیار گسترده هستن؛ شاید همین اسم بردن از بیماری ایشونو بدتر به سمت اشتباهی بکشونه؛ چون ممکنه راجع بهش تحقیق کنه و حالشو بدتر  کنه

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...
خواهرا جن وجود داره پدرم ساداته می بینتشون ولی به پدرم احترام میذارن حتی دمپایی پدرمو صاف وکنارهم می ...

الکی؟

در این حد؟شما متوجه میشین کفشش جفت شده یا فقط خودش میفهمه؟

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍