2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه بیرونم کرد😭😞😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4717 بازدید | 208 پست
سلام.عزیز دل کسانی که جن میبینن به احتمال زیاد شکل واقعیشو نمیبینن.چون میتونه خودشو به هر شکلی در بی ...

یاعلی😅😅😅واقعا خوششون میاد؟؟چن وقته تو فکرشونم

تنها کسی که بهم گفت چی تنته؟ راننده اسنپ بود، که سر چهار راه داشت دنبالم میگشت.
اتفاقا اگر نگران بشن و برن پرشک خیلی بیشتر کمکشون میکنه تا دنبال جادو‌جنبل و دعا نویس برن کاری که تا ...

خب مشکل اینجاست که ترس از اینکه بفهمه بیماریش اینه و بقیه هم متوجه بشن؛ بیشتر باعث میشه نره پیش روانپزشک؛ کلا ماها هیچکدوم صلاحیت و قدرت تشخیص نداریم؛ فقط میتونیم راهنمایی کنیم خودش بره دکتر تا دقیقا بفهمه مشکل از کجاست

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خئ خدا نکشتت تو منم ترسوندی

ن عزیزم اصلا نترس اینا الکی وارد نمیشن یا با دعا یا اینکه آدم خودش بخاد با انواع نوشته بکشونه سمت خودش بعدم هیچ آسیبی نمیتونن برسونن

من سمت دعا نویس نرفتم فقط یکبار دعا پیدا کردم تو خونه یکبار هم رفتم پیش جنگیر

پیش جنگیر و اینها نرو 

برو پیش ی عالم که بتونه با قرآن مشکلت رو حل کنه 

نزدیکهای کدوم شهر هستی

هرچی میشه میگن تو بیماری روانی داری چه ربطی داره بعضی اوقات پیش میاد الله اکبر به اون پناه ببر پدرم میگه سوره ی بقره صوتی گوش کنید با صدای بلند

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
من خودم اعتقادی نداشتم. اصلا مسخرم میومد..تااینکه چند مورد برای افراد نزدیک خانوادم پیش اومد. باورش ...

به هر حال اینو پزشک تشخیص میده که بیماری هست یا نه ولی ایشون فعلا جن گیر رفتن به جای روانپزشک

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من
یکی از همکلاسی های قبلیم باباش دعانویس رفت ی کتابی از باباش اورد کتابهای قدیمی پاره توش نوشته بود اگ ...

پس تقصیر خودت بوده ....چمیدونم والا انشالله ک حل بشه. هیچ.مشکلی بدون جواب نیست

تنها کسی که بهم گفت چی تنته؟ راننده اسنپ بود، که سر چهار راه داشت دنبالم میگشت.
😂😂😂 نه دیگه پشیمون شدم دوست ندارم بدونم چه شکلیه

منم خیلی کنجکاوم بدونم چ شکلین یبار از خاب بیدار شدم دیدم ولی نمیدونم خاب دیدم یا بیداری

حالا میخام استارتر بگه قیافشو ک نمیگه😔

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍