2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم مشکلی نیست برای منم مثبت بوده

مرسی از پاسخ‌گوییت عزیزم خیلی دلشوره گرفتم، یجا خوندم ، اگه iggمثبت باشه و img منفی مشکلی نیست نشونه از واکسیناسیون قبلی ولی باز دلم اروم نگرفت ، گفتم راهنمایی بگیرم

⁦❤️⁩او که از جان خودت دوست ترش می‌داری 👪⁦❤️⁩
نه ازمایشمو نگاه کردم برای منم جفتش مثبت عزیزم

خدا رو شکر که که چیزی نیست، برای من یکی منفی هستش یکی مثبت

اره ایناها نگاه کن فرستادم برای من مثل توست فقط عددهافرق داره که اونم رنج ازمایشگاه ها متفاوته

خوب خدا رو شکر برای شما هم اره مثل منه، یکیش منفی هست و یکی مثبت، خدادکنه برای منم مشکلی نباشه، مرسی عزیزم خیلی کمکم کردی😘😘😘

خوب خدا رو شکر برای شما هم اره مثل منه، یکیش منفی هست و یکی مثبت، خدادکنه برای منم مشکلی نباشه، مرسی ...

فدات گلم هیچی نیست خیالت راحت گلم 

بارداری یا میخوای اقدام کنی

تیکر تولدپسرم
فدات گلم هیچی نیست خیالت راحت گلم  بارداری یا میخوای اقدام کنی

باردارم عزیزم سه شنبه ۸ هفتم کامل میشه ، دعا کن برام بارداری راحتی داشته باشم🙏🙏😘😘😘

باردارم عزیزم سه شنبه ۸ هفتم کامل میشه ، دعا کن برام بارداری راحتی داشته باشم🙏🙏😘😘😘

ایشالله توکل بر خدا گلم 

چشم‌ گلم شماهم برای من دعا کن فدات شم

مبارکه ایشالله به سلامتی نی نی تون بغل بگیری گلم

تیکر تولدپسرم
ایشالله توکل بر خدا گلم  چشم‌ گلم شماهم برای من دعا کن فدات شم مبارکه ایشالله به سلامتی نی نی ...

ان شا الله عزیزم،قربونت مهربون جان، لطف میکنی در حقم، ان شا الله شما هم به سلامتی و با دل خوش نی نی تو بغل بگیری ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🙏🙏🙏😘😘😘

عزیزم منم این آزمایشو دادم و جوابشو باید آخر هفته ببرم پیش دکتر ، برای منم مثل برای شما منفی و مثبته منم هم نت سرچ کردم هم از دوستان اینجا پرسیدم گفتن مشکلی نداره ولی برای من کلاً تو برگه آزمایش زده H