الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام،میشه بفرمایید شما برای چی pod انجام دادین؟ دستش چجوره؟ دکتر برای منم نوشته
سلام من ppd انجام دادم pod که شما نوشتید نمیدونم چیه، این آزمایشی که من انجام دادم یه آمپولی به ساعدم زد بعد با خودکار به شعاع دو سانت دایره کشید بعد گفت تا ۴۸ یا ۲۴ ساعت دقیق یادم نیست آب نزنم بعدش اونجا قرمز شد باد کرد یکم دوباره رفتم قطر اون بادکردگیو اندازه گرفت،
سلام منظورم همون ppd بود که اشتباه تایپی بود. من هم انجام دادم، فردا باید برم جوابشو بگیرم میشه ب ...
این تست برای تشخیص سل هست، این تست اصلا ضرورتی نداره،من رفتم مرکز ناباروری نگو اونجا کلا این تست و باقی آزمایشات روتین باید همه انجام بدن منم نمیدونستم چیه۶از هرکسی هم میپرسیدم نمیدونست حتی آزمایشگاه هم تعجب کرده بود ازم پرسید تازگی ها خارج از کشور بودی که دکترت برات نوشته گفتم نه برای ناباروری هستش که بیشتر تعجب کرد،،، برای من مثبت شدش البته برای اکثریت منفی میشه ولی اگه مثبت هم بشه اصلا نشونه داشتن سل نیست بلکه یه آزمایش دیگه میگیرن که آزمایش خونه،،، خلاصه این ازمایش واقعا مسخره باعث شد کلی زمان برای درمان از دست بدم،، دکتر شما بابت چه قضیه ای براتون نوشته؟؟