2777
2789
طبیعیه تو بارداری یه روز علایم هست یه روز نیست این نگرانی از همه بدتره بی خودی استرس نگیر

خدا کنه همه چیز خوب پیش بره، ولی این استرس و نمیشه کاری کرد ، ولی بازم چشم

⁦❤️⁩او که از جان خودت دوست ترش می‌داری 👪⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من میرم پیش دکتر هما حکمت تو ساختمان شفا شریعتی

کارمون برعکس شده ها😅😉من از اینجا میام اونجا شما از اونجا میاید اینجا، دکتر خوبین؟! من که از دکترم خیلی راضیم

کارمون برعکس شده ها😅😉من از اینجا میام اونجا شما از اونجا میاید اینجا، دکتر خوبین؟! من که از دکترم ...

اخه ما تو لطیفی هستیم نزدیکیم اره خدایی هم خیلی خوبه و مهربون

تیکر تولدپسرم
اخه ما تو لطیفی هستیم نزدیکیم اره خدایی هم خیلی خوبه و مهربون

خوب باز خوبه، دکتر منم همینطور خیلی ماهه 

سلام،میشه بفرمایید شما برای چی pod انجام دادین؟ دستش چجوره؟ دکتر برای منم نوشته

سلام  من ppd انجام دادم pod که شما نوشتید نمیدونم چیه،  این آزمایشی که من انجام دادم یه آمپولی به ساعدم زد بعد با خودکار به شعاع دو سانت دایره کشید بعد گفت تا ۴۸ یا ۲۴ ساعت دقیق یادم نیست آب نزنم بعدش اونجا قرمز شد باد کرد یکم دوباره رفتم قطر اون بادکردگیو اندازه گرفت،  

سلام  من ppd انجام دادم pod که شما نوشتید نمیدونم چیه،  این آزمایشی که من انجام دادم یه آم ...

سلام

منظورم همون ppd بود که اشتباه تایپی بود.

من هم انجام دادم، فردا باید برم جوابشو بگیرم

میشه بفرمایید برای چی شما انجام دادین؟

بنظرتون این تست  ضرری نداره؟

برامنو نگف ۲۴ ساعت اب نزن،گف حموم رفتنی فشارش نده 

سلام منظورم همون ppd بود که اشتباه تایپی بود. من هم انجام دادم، فردا باید برم جوابشو بگیرم میشه ب ...

این تست برای تشخیص سل هست، این تست اصلا ضرورتی نداره،من رفتم مرکز ناباروری نگو اونجا کلا این تست و باقی آزمایشات روتین باید همه انجام بدن منم نمیدونستم چیه۶از هرکسی هم میپرسیدم نمیدونست حتی آزمایشگاه هم تعجب کرده بود ازم پرسید تازگی ها خارج از کشور بودی که دکترت برات نوشته گفتم نه برای ناباروری هستش که بیشتر تعجب کرد،،،  برای من مثبت شدش البته برای اکثریت منفی میشه ولی اگه مثبت هم بشه اصلا نشونه داشتن سل نیست بلکه یه آزمایش دیگه میگیرن که آزمایش خونه،،،  خلاصه این ازمایش واقعا مسخره باعث شد کلی زمان برای درمان از دست بدم،،  دکتر شما بابت چه قضیه ای براتون نوشته؟؟  

این تست برای تشخیص سل هست، این تست اصلا ضرورتی نداره،من رفتم مرکز ناباروری نگو اونجا کلا این تست و ب ...

من والا لنف زیربغلم متورم شده بود دکتر گف آزمایش سل بده،دادم منفی ام بود ولی بقول شما نمیدونم چرا سر هرچی ازمایش سل میگیرن

اره دکتر خیلی تاثیر داره، من همیشه میگم اگه بازم پیش دکتر قبلیم میرفتم همچنان وضعیت همین بود، اره بد ...

سلام عزیزم، اگه هنوز تو نی نی سایت هستین، میشه بگین خانم دکتر میر هاشمی چطور هستن؟ 

من باردار هستم، دکتر قبلیم مطبش دور هست و سخته برم پیشش