2777
2789
ان شالله، ممنونم عزیزم

ان شا الله عزیزم تو این شب های عزیز خدا رو از ته دل صدا بزن ان شا الله که نتیجه میگیری

⁦❤️⁩او که از جان خودت دوست ترش می‌داری 👪⁦❤️⁩
اره دکتر خیلی تاثیر داره، من همیشه میگم اگه بازم پیش دکتر قبلیم میرفتم همچنان وضعیت همین بود، اره بد ...

اتفاقا بهم نزدیکه میشه شماره مطبشو بهم بدی،،  والا من که از دکترم نمیگذرم هربار هم بهش میگفتم چرا باردار نمیشم میگفت عجله نداشته باش چقدر عجولی، دریغ از عکس گرفتن و چیزهای دیگه تازه فهمیدم که منی که ذخیره تخمدانم خوبه و پری منظم دارم اصلا لتروزول رو من جواب نمیده، بخدا آنقدر از دکترا ناامید شدم که یه راست رفتم مرکز ناباروری،،،  شما طبیعی باردار شدید؟؟؟  مشکل شما چی بود که سه سال باردار نشدید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بهم نزدیکه میشه شماره مطبشو بهم بدی،،  والا من که از دکترم نمیگذرم هربار هم بهش میگفتم چ ...

چشم حتما عکس کارتشو برات میزارم همینجا، من اولش که هیچی پیش دکتر قبلیم میرفتم، پیش این دکتر که رفتم ،ازم اول آزمایش هورمون گرفت، که نشون داد تستوسترون بذنم بالاست، برام قرص نوشت، بعد برای نتیجه کامل تر فرستادم  برای عکس رنگی و سونوی کلیه، سونوی کلیه خوب بود، اما عکس رنگیم جالب نبود اصلا، تو عکس رنگی احتمال داده بودن لوله هام بستن، که دکترم یک هفته بعد از عکس برام عمل لاپاراسکوپی انجام داد که مشخص شد لوله هام باز بودن فقط یکم پیج خورده بودن که بازشون کرد، بعدش برام، آمپول ب۱۲ و قرص لتروزول و متفورمین تجویز کرد تا دوماه که ماه دوم نتیجه گرفتم

اتفاقا بهم نزدیکه میشه شماره مطبشو بهم بدی،،  والا من که از دکترم نمیگذرم هربار هم بهش میگفتم چ ...

عکسشو برات گذاشتم، تا ۷_۸ ماهه اومده ایران

نازی ابادی شما به هم نزدیکیم😍

نه متاسفانه عزیزم من شریعتی هستم، پیش دکترم میام اونجا⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

خیلی خیلی لطف کردی عزیزم،  خدا نی نی تو برات حفظ کنه، التماس دعا

قربونت عزیزم، ان شا الله خدا سالم و صالح شو نصیت کنه، برام دعا کن

نازی ابادی شما به هم نزدیکیم😍

گلم امرور علایم بارداری یکم کمه استرس گرفتم، شماهم شده اوایل اینطوری باشید، از شنبه هم درد سینه هم کم شده، از اول هم اینطوری بودم درد سینه زیاد نداشتم بعضی اوقات بود بعضی اوقات نه، ولی باز دلشوره گرفتم😣

گلم امرور علایم بارداری یکم کمه استرس گرفتم، شماهم شده اوایل اینطوری باشید، از شنبه هم درد سینه هم ک ...

طبیعیه تو بارداری یه روز علایم هست یه روز نیست این نگرانی از همه بدتره بی خودی استرس نگیر

تیکر تولدپسرم