2777
2789
عزیزم منم این آزمایشو دادم و جوابشو باید آخر هفته ببرم پیش دکتر ، برای منم مثل برای شما منفی و مثبته ...

ایرادی نداره رنج ازمایشا فرق داره بخاطر اونه برای منم زدهh

تیکر تولدپسرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم این آزمایشو دادم و جوابشو باید آخر هفته ببرم پیش دکتر ، برای منم مثل برای شما منفی و مثبته ...

عزیزم ان شا الله که هیچی نیست و بارداری راحتی را هم شما و هم من سپری کنیم، آره بیشتر جا ها نوشته یعنی مصونیت از سرخجه که جای شکرش باقیه، من سه شنبه میرم پیش دکترم، اون hهم فکر کنم برا اساس آزمایش گاه هستش، چند وقتته عزیزم😍😍😍

⁦❤️⁩او که از جان خودت دوست ترش می‌داری 👪⁦❤️⁩
درمورد آزمایش ppd هم اطلاعی دارید؟  برای من متاسفانه اونم مثبته

نه متاسفانه برای من نزده، چی هست حالا

ممنونم عزیزم، اونم برای آزمایش قبل بارداریه که باید منفی باشه که متاسفانه برای من مثبته، التماس دعا

ان شا الله که چیزی نیست توکلت به خدا باشه عزیزم⁦❤️⁩⁦❤️⁩

عزیزم ان شا الله که هیچی نیست و بارداری راحتی را هم شما و هم من سپری کنیم، آره بیشتر جا ها نوشته یعن ...

من باردار نیستم عزیزم یکسال نیم اقدامم ولی باردار نشدم رفتم مرکز ناباروری و اونجا چند تا آزمایش برام نوشتن که اینا هم جزوشون بودش،،،  التماس دعا آن شالله نی نی تون راحت و سالم بغل بگیرید

نه متاسفانه برای من نزده، چی هست حالا

یه تست پوستی هست، من آخر هفته باید نتیجه رو ببرم پیش دکتر ولی سوال کردم یکی از خانمها تو نی نی سایت میگفت اونم برای سنجش ایمنی بدنه و اینکه بدن جنینو پس نزنه

من باردار نیستم عزیزم یکسال نیم اقدامم ولی باردار نشدم رفتم مرکز ناباروری و اونجا چند تا آزمایش برام ...

عزیزم ان شا الله که زودی باردار بشی و دلت شاد، من خودم بعد سه سال نتیجه گرفتم، تهرانی یا شهر دیگه، میخوام بگم دکتر هم خیلی تاثیر داره من دکترم دستش واقعا سبک بود

یه تست پوستی هست، من آخر هفته باید نتیجه رو ببرم پیش دکتر ولی سوال کردم یکی از خانمها تو نی نی سایت ...

چه جالب چیزی نشنیده بودم راجبش، ان شا الله که همه چی خوب پیش بره و زودی نتیجه بگیری⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

عزیزم ان شا الله که زودی باردار بشی و دلت شاد، من خودم بعد سه سال نتیجه گرفتم، تهرانی یا شهر دیگه، م ...

ممنونم عزیزم،  تهران هستم و رویان میرم،،  اره دقیقا موافقم من فقط یک سال دکتر منو سرکار گذاشت، یکسال به من لتروزول داد با اچ سی جی و هر ماه هم سونو ولی نتیجه نگرفتم الان که رفتم رویان تازه عکس گرفتم فهمیدم یه لوله م بستست ولی باقی آزمایشات خوب بودن تا این آخری که ppd هم متاسفانه مثبته،،  پس درکم میکنی بخدا فقط یه بچه میخوام دیگه کلی هزینه و نذر نیاز کردم ولی خدا هنوز نخواسته مادر بشم، دیگه برام داره میشه یه آرزو

ممنونم عزیزم،  تهران هستم و رویان میرم،،  اره دقیقا موافقم من فقط یک سال دکتر منو سرکار گذ ...

اره دکتر خیلی تاثیر داره، من همیشه میگم اگه بازم پیش دکتر قبلیم میرفتم همچنان وضعیت همین بود، اره بدون اطلاع از وضعیت بدن خیلی بده که دارو داد من دکترم قبلش تمام آزمایشات و عکس رنگی منو فرستاد بعد دارو تجویز کرد، تازه قبل عید عمل لاپاراسکوپی هم انجام دادم، منم خیلی هزینه کردم, ان شا الله شماهم زود نتیجه بگیرید، دوست داشتی به دکتر من هم سری بزن، تو نازی آباد هست مطبش، خیلی ها پیشش نتیجه گرفتن ، دکتر الهام السادات میرهاشمی