2777
2789
عنوان

ديگه خسته شدم ...........

254 بازدید | 28 پست

سلام دوستان ، طاعاتتون قبول - بچه ها من اضافه وزن دارم همه راهها را امتحان كردم رژيم ميگيريم لاغر ميشم بعد ولش ميكنم برميگرده اصن جوري شده كه مثلا دوست صميمي ام بهم ميگه لاغر شدي اما چه فايده تو كه ميخوري برميگرده - شما ميگيد من چكار كنم ديگه حوصله ندارم كلا سيستمم ريخته  بهم

سلامي دوباره به زندگي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی میخوری؟من پنح ماهه 15 کیلو کم کردم زیر چشمام گود افتاده بگو.من بخورم چاق بشم لباسام به تنم زار میزنه

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
خووقتس رژیم میگیری عزیزدلم بایدچندروزبری باشگاه تاوزنت کنترل بشه بعدهمیشه هم یه رژیم داشتی باشی ن ای ...

اخه شاغلم وقت باشگاه ندارم - الان خيلي دوست دارم شروع كنم اما نميدونم از كجا و چطوري 

سلامي دوباره به زندگي

به نظر من رژیم کوتاه مدت اشتباهه. شما باید غذا رژیمی رو انتخاب کنید که بتونید دائم العمر بهش پایبند باشید. کالری شماری کن اینجوری میتونی هم چیزی رو که دوست داری بخوری هم به سالم خوری رو بیاری. چون وقتی ببینی مثلا یه بستنی ۱۲۰ تا کالری داره و سینه ی مرغ هم همینقدر خب شما وقتی گرسنه ای سینه ی مرغو انتخاب میکنی که تو طولانی مدت سیر نگهت داره. هرجور شده روزی نیم ساعت ورزش رو تو برنامه روزانه ت بگنجون. 

من اگر نيك يا بدم... تو برو خود را باش  
اخه شاغلم وقت باشگاه ندارم - الان خيلي دوست دارم شروع كنم اما نميدونم از كجا و چطوري 

منم مثل توام چندوقت رفتم باشگاه وزنوسایز کم کردم ولی الان بادکترتغذیه تورژیمم خیلی تاثیرگذاشته،میگم یه چیزی میتونی ازبیرون کلیپ های ۴۵ دقیقه و۳۰ دقیقه ورزش ایروبیک زومبا وپیلاتس رومیگیر اگه حال داشتی باهاشون ورزش انجام بوی اینم خیلی موثر