2777
2789
عنوان

ديگه خسته شدم ...........

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 28 پست
چی میخوری؟من پنح ماهه 15 کیلو کم کردم زیر چشمام گود افتاده بگو.من بخورم چاق بشم لباسام به تنم زار می ...

خوشبحالت كاش من اينجوري بودم 

سلامي دوباره به زندگي

یه روشی میگم که من انجام دادم و دوساله ثابت موندم.....  هر دوهفته رژیم،یک روز ازادخوری کن. بعدیکروز دوباره دوهفته رژیم،دوباره یک روز ازاد خوری....

این باعث میشه درطول رژیم دلت به اون یک روز خوش باشه و رژیمتونشکونی و ادامه بدی

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من رژیم کوتاه مدت اشتباهه. شما باید غذا رژیمی رو انتخاب کنید که بتونید دائم العمر بهش پایبند ...

چه جوري بفهمم كه چند كالري بايد بخورم ؟

سلامي دوباره به زندگي

دکتر خیر اندیش می گه خانم ها باید شکم شون رو ببندن. اولش سخته اما عادت می کنی 

دوم اینکه تا چهل روز شبی یه  قاشق اسپند بخور اسپندی که زیاد نشستی و یه بار آب گرفتی  روش . فقط قورت بده 

یه معجون هم بهت یاد می دم به جای آب آشامیدنی بخور: دو تا لیوان آب رو بریز توی پارچ چند تا شاخه نعنای تازه یه لیموی تازه حلقه حلقه شده و یه کم زنجبیل تازه رنده شده و یه خیار حلقه حلقه شده رو بنداز توش شب تا صبح توی یخچال بمونه . فرداش هرچی خواستی آب بخوری از اون بخور. دوباره برای فردات درست کن. مطمئن باش نتیجه می گیری

چه جوري بفهمم كه چند كالري بايد بخورم ؟

برنامه های کرفس یا مانکن رو نصب کن اونجا قد و وزنتو وارد کن کالری تثبیت بهت میده، بعد همونجا دوباره وارد کن که میخوای چقدر وزن کم کنی در هفته شما نیم کیلو در هفته رو انتخاب کن بهت کالری مجاز میده. بعد هرچی میخوری کالریشو وارد کن

من اگر نيك يا بدم... تو برو خود را باش  
اسپند را آب بريزم روش بعد بخورم ؟ 

یه ق چایخوری یه کم آب بریز. دکتر خیر اندیش می گه در حدی که غبارش بره. البته می گه همون غبار  و خاکش هست که بلغم بدن رو از بین می بره و آدم رو لاغر می کنه.. من یه جدول زده بودم به یخچال و تا چهل روز علامت می زدم که مبادا یادم بره یه شب...توی نت بزن خیر اندیش اسپند فیلمش میاد ببین عزیزم

30

خب زیاده 

این

من ۵ کیلو  دارم  ولی حسش نی  لاغر کنم

آب کرفس  بخور 

شیرینی و حذف کن 

آب قبل غذا دو لیوان واسه کاهش  اشتها 

پیاده روی نیم  ساعت 

برنجم  کم کن 

فقط  شیرینیو حذف کن 

کمـ کم  لاغر میشی 

برو تو یه برنامه  Bmi

ببین  نیاز بدنت  به کالری  با توجه  به قد و وزنت  چقدره  

کرفس  بزنی بهت میگه 

۵۰۰ تا کمتر مصرف کن 

مثلا اگه گفت ۲۰۰۰ تا 

تو ۱۵۰۰ تا مصرف کن 

اصلا  بهت  فشار نمیاد مطمئن باشن 

ماهی  دو کیلو کم  میکنی

ایوب با چندین بلا؛‌کاندر بلا شد مبتلا پیوسته این بودش دعا (الصبر مفتاح الفرج)