2777
2789

واکسن 6 ماهگی پسرمو میخوام بزنم.دو دفه قبلی با مکافات بهش تب بر دادم همش بالا میاورد از مزه بدش.تایلانول هم دادم بهش این سری با اینکه طعم میوه ای داره اما بازم تلخه پسرم هردفه بالا میاورد.ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارم بزارید اینم بگم پسرم هردفه سخت تر از دفه قبل تب بر میخوره چون بزرگتر شده حالیش میشه طعمش وگرنه دوماهگیش حداقل شبا راحت میخورد قطره اش رو

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
پاراکید خیلی خوبه

ممنون عزیزم.هرسری همین رو دادی شما به بچت؟یعنی هرسری که واکسن میزد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه قطره ها بدمزس اگر خیلی تب کرد شیاف بزار براش مثلا چار ساعتی ک قطره میدی بیس دقیقه زودتر بده تا ...

شیاف میگن برا بچه ضرر داره که.. شما استفاده کردی؟

پاراکید با طعم توت فرنگی.با لذت میخورن

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

عرق بید هم بخر

پاشویه با عرق بید خیلی زود تب رو پایین میاره 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
اصلا شیاف استفاده نکن گناه داره بچه همون پاراکیدو بده خیای خوبه. شیاف ممکنه آسیب بزنه به مقعدش

وای یه بار من واسه دخترم شیاف گذاشتم انقدر گریه کرد که فکر کردم زبونم لال داخل واژنش گذاشتم. خیلی ترسناک بود.