2777
2789

💕💕

چنتا عکس فوق العاده از لحظاتی که پدرها برای اولین بار دخترشونو تو لباس عروس میبینن❤️

ای جانم به اون وسطی سمت چپ :))

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤

اخیییییی 

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این و دیدم گریم گرفت ولی سمت چپ اخری پدره چ خوشتیپه🐀😫

منم گریم گرفت گفتم دخترم برا تنها میشم 😥😔

حالا مامانم میگه بزار بزرگ شه بعد الان که ۴سالشه  😂

😭پدرای ایرانی بعد از عروسی میان خونه عرق پیشونیشون پاک میکنن میگن اخیشششش اینم رفت

حالا قسط جهازشو چطور بدم گور به گور شده رو🤪🤪🤪🤪🤪🤪

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی
😭پدرای ایرانی بعد از عروسی میان خونه عرق پیشونیشون پاک میکنن میگن اخیشششش اینم رفت حالا قسط جهازشو ...

😂😁

ولی من اینو برا شوهرم فرستاده بودم ناراحت شده بود💔

😂😁 ولی من اینو برا شوهرم فرستاده بودم ناراحت شده بود💔

فرمالیتس باور نکن وقتی موقع خرید جهاز به ماتحتشون فشار اومد دختر مختر یادشون میره😖

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی