2777
2789
عنوان

دلتنگتم جذابه بی معرفت💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 75 پست
من اشتباه کردم یبار رفت برگشت قبولش کردم بعد ماه فراموشش کرده بودم نمیدونم چرا خر شدم باز 

سادگی.قدر خودمونو نمیدونیم.جنس زن ایراد اول و اخرش اینه قدر خودشو بدونه خیلی جاها خوار نمیشه

بهترین اتفاق زندگیم اینه که دیگه نیستی.کاش خدا یه برنامه بزاره دیگه کلا نبینمت😅
مطمعن باش یکی دیگه پیدا کردن.پسری ک عادت کرده ب چت و اس و زنگ فقط در صورتی یهو کااامل میره ک یکی دیگ ...

اونکه اره بابا ،ولی حیف ک ما دخترا زیادی احساسی هستیم،ولی اینام تجربه میشه دیگه،زندگی انقد بالا پایین و اتفاقای جورواجور داره ک همه ابن چیزا یادمون میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته میدونم ولی باید خودتو با دوستات و کارای دیگه سرگرم کنی،شبا زود بخابی ک زیاد بهش فکرنکنی،کم ...

خیلی بی مرامه...خیلی ترسو و بزدله...اون عاشق واقعی نبود اگ میبود برام میجنگید و جلو بابام وایمیساد مگ ن؟

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
مطمعن باش یکی دیگه پیدا کردن.پسری ک عادت کرده ب چت و اس و زنگ فقط در صورتی یهو کااامل میره ک یکی دیگ ...

اخه مال من بعد 3سال رفت خیلی وابستم بود بعد کات با من دو هفته بعد رفته بود با یکی دو ماه بعدم باهاش کات کرده بود بعد برگشت چرا ب نظرت برگشت

تنها غرور است که انسانیت را به باد می‌دهد. ما از مشتی خاکیم و به آن برمی‌گردیم.
چ خوب تونسی کنارش بزاری عزیزدلم ایشالا ک منم بتونم دارم خودمو واقعا نابود میکنم...ن درس میخونم ن حوص ...

اندازه یه دنیا بزرگش کردی! از گوشت و پوست و خونه بابا.میره دسشویی میرینه.تو خواب خروپف میکنه و... چطوری میشه این موجود ضعیف رو پرستید؟!بابا بیخیال چقد برا خودت بولدش کردی.

سادگی.قدر خودمونو نمیدونیم.جنس زن ایراد اول و اخرش اینه قدر خودشو بدونه خیلی جاها خوار نمیشه

وای اره پشیمونم چرا برگشتم چون هم فراموشش کرده بودم هم میتونستم بگم اومد و قبولش نکردم الان حس بدی دارم😢😢بنظرت باز برمیگرده ک من بگم نه ؟

اخه مال من بعد 3سال رفت خیلی وابستم بود بعد کات با من دو هفته بعد رفته بود با یکی دو ماه بعدم باهاش ...

با اون کات کرده.کیس جدید در دسترس نداشته.بازم برگشته سمت تو.نطمعن باش کیس جدید بود برنمیگشت چون اگه واقعا اینقد عزیز بودی و برای رفع عادت نبودی از همون اولم نمیرفت.باورش سخته ولی حقیقته من از خود پسرا شنیدم دقیقا همین جوابی ک بهت دادم

اندازه یه دنیا بزرگش کردی! از گوشت و پوست و خونه بابا.میره دسشویی میرینه.تو خواب خروپف میکنه و... چط ...

چقد حرفات باعث میشه یکم اروم شم میشه بازم بگی عزیزدلم؟

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
وای اره پشیمونم چرا برگشتم چون هم فراموشش کرده بودم هم میتونستم بگم اومد و قبولش نکردم الان حس بدی د ...

ب نظرم اگه برگشت بگو شما؟!

ولی اصن درگیرش نباش کلا فک کن نبوده فقط درس بگیر برا رابطه بعدیت.اون و اتفاقای بینتون رفته توی گذشته و سرنوشت تو گم شده.تموم شد و رفت.

با اون کات کرده.کیس جدید در دسترس نداشته.بازم برگشته سمت تو.نطمعن باش کیس جدید بود برنمیگشت چون اگه ...

درسته ولی میدونی من فشار گذاشتم ک باید ازدواج کنیم وگرنه کات واسه بار دوم اونم گفت ازدواج و خیلی هم مشتاق شد بعدش اولش میگفت میترسم ولی بعدش خودش اوکی شد قرار بود عید یا تابستون بیاد خاستگاری ولی عید سرد شد و کات کرد فک نیکنم واسه ازدواج نکردن رفت

ب نظرم اگه برگشت بگو شما؟! ولی اصن درگیرش نباش کلا فک کن نبوده فقط درس بگیر برا رابطه بعدیت.اون و ا ...

دقیقا میخوام همینو بگم ولی اون برنمیگرده دیگ خیلی جدی رفت 

چقد حرفات باعث میشه یکم اروم شم میشه بازم بگی عزیزدلم؟

جدی میگم بخدا این که عشق باید اینجوری باشه زاده تفکر ماس یه سری فیلم ساز برای سود خودشون فیلمای عاشقانه ای ک اصلا وحود نداره ساختن ما فک کردیم عشق اونه! عشق یعنی حالت خوب باشه! چرا فک میکنیم کسی ک آزارمون میده یعنی عشق؟ رابطه ای ک اینجوری حالمونو بد نیکنه یعنی عشق؟ اصن مگه این کیه بخدا یه بشره یه کیسه گوشت و خون.یه موجود ضعیف که یه سره تو سایت پورنه! چرا اینقد بزرگش کردی؟ خیلی کوچیک تر از این حرفاس.اصلا رفته تو سرنوشت تو گم شده.فقط به زمان بندی خدا اعتماد کن.حتما این اونی نیس ک دلتو قرص کنه به این فک کن واقعا قسمتت کیه.من وقتایی ک تو بغلش بودم حتی یه لخظه فک نمیکردم جدا شم ک وا ویلا اگه جدا شم! هر بدی داشت عین احمقا برا خودم توجیه میکردم! ازش رد میشدم! الان ک اون عشقه نیست میبینم وای چقد احمق بودم! من عاشق چیه این بودم؟!

دقیقا میخوام همینو بگم ولی اون برنمیگرده دیگ خیلی جدی رفت 

به تخمت.بهتر سایش کم شده نفسسسس بکش از آزادیت و منتظر پسر خوشتیپ و حذاب و بامعرفت داستانت باش

به تخمت.بهتر سایش کم شده نفسسسس بکش از آزادیت و منتظر پسر خوشتیپ و حذاب و بامعرفت داستانت باش

مرسی عزیزم حرفات خیلی منطقی بود واقعیت رو گفتی😘😘