2777
2789
عنوان

دلتنگتم جذابه بی معرفت💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 75 پست
حرفتو میفهمم با تک تک سلولای بدنم مال منم رفت ولم کرد نامرد بعد 4سال خیلی سخته یهویی بره شوکه بشی ای ...

تموم اون خاطراتو میتونی بهترشو حتی با یکی دیگه تجربه کنی

بهترین اتفاق زندگیم اینه که دیگه نیستی.کاش خدا یه برنامه بزاره دیگه کلا نبینمت😅
هرکس یبار تو زندگی سرش ب سنگ میخوره ک بنظرم تجربه خوبیم هس،آدم تا این چیزارو تجربه نکنه ،عشق واقعی و ...

دقیقا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گف درس نخون نرو سرکار بعدن .من دنیارو میریزم زیر پات گفتم نه.خیلی جا خورد خیلی سعی کرد راضیم کنه ولی ...

پیش اومده ک جایی ببینیش؟وقتی دیدیش حالت بد نشد؟امشب فشارم افتاد و اشکان بی اختیار میریختن و همه خاطره ها واسم یاداوری شد و داشتم دیوونه میشدم 

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
گف درس نخون نرو سرکار بعدن .من دنیارو میریزم زیر پات گفتم نه.خیلی جا خورد خیلی سعی کرد راضیم کنه ولی ...

اخییی عزیزم چه اراده ای داشتی تووو تو این مدت شده بود کات کنه جدی ولی برگرده؟؟

تنها غرور است که انسانیت را به باد می‌دهد. ما از مشتی خاکیم و به آن برمی‌گردیم.
من بار اول بعد 5ماه تونستم ولی الان ک برگشت ولی بازم رفت برام خیلی سختر شده 1ماهه

برامن خیییییلی سخت بود هرشب با گریه میخابیدم،براهمین الان ک چندسال گذشته هر دختریو میبینم ک برا عشقش گریه میکنه خیلی دلم میسوزه دوس دارم خواهرانه باهاش حرف بزنم بگم دنیا ارزش نداره

،البته خدا بهم لطف کرد و  دقیقا بموقع همسرمو سر راهم قرار داد،

نمیدونم فک کن اگ من قهر میکردم بلاک میکردمش خودشو میکشت بخدا حتی دیدم یبار رفته زیر سرم ولی ببین بعد ...

بمیرم برات...اره بخدا منم همیشه بعد از هر قهر و دعوایی سریع میومد سمتم و طاقت نداشت اما الان....اخ خدا😔

قربونت برم مهربونم...امشب من مث دیوونه ها تو خیابون ب هرکی میرسید زل میزدم ببینم خودش هست یان وقتی د ...

فدات شم غصه نخور،این روزام میگذره باورکن خدا انقد روزای خوب برات درنظر گرفته ک حتی بعدها باید چنددیقه فکرکنی تا اسم طرفو یادت بیاد

تموم اون خاطراتو میتونی بهترشو حتی با یکی دیگه تجربه کنی

من اشتباه کردم یبار رفت برگشت قبولش کردم بعد ماه فراموشش کرده بودم نمیدونم چرا خر شدم باز 

تنها غرور است که انسانیت را به باد می‌دهد. ما از مشتی خاکیم و به آن برمی‌گردیم.
پیش اومده ک جایی ببینیش؟وقتی دیدیش حالت بد نشد؟امشب فشارم افتاد و اشکان بی اختیار میریختن و همه خاطر ...

اره! اون ایران نیس الان خیلی وقتم هس از هم بیخبریم.یه روز من اتفاقی رفتم بیرون.فک کن یهو باهم رفتیم توی یه مغازه!!! اون کجا ایران کجا! من کجا اون مغازه کجا! بینهایت تله پاتیمون قویه وقتی داشتم میرفتم بیرون یکی تو ذهنم میگف امروز میبینیش! از مغازه اومدم بیرون انگار ندیدمش.اینقد سخت نگیر بخدا الان تو جوی.منم قبلن اسمش می اومد بی اختیار گریه میکردم اصن نگم برات از شیدایی و شوریدگیم.اونم همینطور.ولی الان حتی جزییات قیافش یادم نیس.اون روزم ک دیدمش بعدش با دوستم تا شب رفتیم بیرون و سر ب سر هم گذاشتیم و خندیدیم

فدات شم غصه نخور،این روزام میگذره باورکن خدا انقد روزای خوب برات درنظر گرفته ک حتی بعدها باید چنددیق ...

چطوری مهرشو از دلم بیرون کنم؟چطوری دیگ دوسش نداشته باشم اجی؟

اخییی عزیزم چه اراده ای داشتی تووو تو این مدت شده بود کات کنه جدی ولی برگرده؟؟

چندبار برگشت.اخرش گفت تو دیگه دوسم نداری از رفتارم فهمید کلی بدو بیراه گفت و تهدید کرد ک مال من نشی مال هیشکی نمیشی.منم بلاکش کردم.😐 بعدم از ایران رفت.خبرش

چطوری مهرشو از دلم بیرون کنم؟چطوری دیگ دوسش نداشته باشم اجی؟

خیلی سخته میدونم ولی باید خودتو با دوستات و کارای دیگه سرگرم کنی،شبا زود بخابی ک زیاد بهش فکرنکنی،کم کم متفرمیشی ازش وقتی میبینی چقد بی مرامه☹️

ولی بنظر پسرا کار خوبی میکنن ک یهو ول میکنن میرن،تکلیفمون معلوم میشه چندروز غصه و گریه و تمام،😂😂😂 ...

مطمعن باش یکی دیگه پیدا کردن.پسری ک عادت کرده ب چت و اس و زنگ فقط در صورتی یهو کااامل میره ک یکی دیگه اینو براش پر کنه.منتها دخترا سادن فک میکنن الان طرف تو غم عشق اینا داره میسوزه نمیدونن ب تخ مشم نیست داره لاس میزنه جای دیگه

اره! اون ایران نیس الان خیلی وقتم هس از هم بیخبریم.یه روز من اتفاقی رفتم بیرون.فک کن یهو باهم رفتیم ...

چ خوب تونسی کنارش بزاری عزیزدلم ایشالا ک منم بتونم دارم خودمو واقعا نابود میکنم...ن درس میخونم ن حوصله کاری دارم سر امتحان بیخودی میشینم و برگه رو خالی تحویل میدم و حتی حوصله فیلم دیدنم ندارم😔