2777
2789
عنوان

توروخدا شما بگید چجوری خودمو اروم کنم؟حالم بده آجیا کمکم کنید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 30 پست
این حرفایی که بهت میزنم میدونم شاید نشه مرحم دلت.اما دارم واقعیت برات روشن میکنم .هنوزم دیر نشده سه ...

چقد حرفات شبیه حرفای بابامه عزیزدلم..

میترسم دیگ هیچکسی جای اونو واسم نگیره

میترسم از اینکه هیچوقت نتونم دیگ ب کسی دل ببندم

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقتی فکرت مشغوله و همش یا گریه میکنی یا دلت تنگ میشه اما زود گذره .اینم بدون هیییییچ وقت نمیتونی فراموشش کنی چون خاطره داری باهاش اما میتونی به نبودنش عادت کنی...هر وقت یادت اومد فقط به خودت بگو یه خاطره قشنگ بود که تموم شد 

فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی
چند وقتی فکرت مشغوله و همش یا گریه میکنی یا دلت تنگ میشه اما زود گذره .اینم بدون هیییییچ وقت نمیتونی ...

خیلی سخته مگ ن؟ 

خیلی سخته مگ ن؟ 

تا چند وقت آره .اما بعدش خدا رو شکر میکنی که احساسی تصمیم نگرفتی... شما تو بهترین سالهای عمرت هستی.جوون سر زنده پر انرژی و البته احساسی.

بهتره دیکه اصلا بهش فکر نکنی چون خیلی بچه ست و اصلا توانایی اداره یه زندگی رو نداره...شما هم با دوستات و خاتواده ات عشق کن برو گردش تفریح کلاسهای مختلف.مطمئن باش یه روزی کسی که واقعا دوست داره میاد سراغت من بهت قول میدم.فقط توروخدا دیکه بهش فکر نکن

تا چند وقت آره .اما بعدش خدا رو شکر میکنی که احساسی تصمیم نگرفتی... شما تو بهترین سالهای عمرت هستی.ج ...

اجی بنظر توام اون اگ عاشق واقعی میبود با چهارتا کلمه حرف بابام نمیترسید و جا نمیزد؟ینی بابت اینکه بهش گفتم نمیخامت و برو پی زندگیت عذاب وجدان نباید داشته باشم

فک‌ کن یه خاطره قشنگ بوده و تموم شده به پدرت اعتماد و تکیه کن .مطمئن باش موفق میشی...برات بهترینهار ...

مرسی عزیزدلم ازت ممنونم ک واسم وقت گذاشتی حالم بهتر کردی دوست خوبم❤

اجی بنظر توام اون اگ عاشق واقعی میبود با چهارتا کلمه حرف بابام نمیترسید و جا نمیزد؟ینی بابت اینکه به ...

نه اصلا عذاب وجدان نداشته باش اصصصصلا

منو شوهرم با مخالفت دوتا ایل باهم ازدواج کردیم و پای هر حرفی موندیم مخصوصا شوهرم .

اونوقت این پسره با یه حرف پدرت پاپس کشیده بنظر خودت عاشق واقعی اینجوریه؟؟؟!!!!!!

مرسی عزیزدلم ازت ممنونم ک واسم وقت گذاشتی حالم بهتر کردی دوست خوبم❤

خواهش میکنم آجی کوچولوی قشنگم

تو هنوز خیلی جوونی هنوز خیلی وقت داری تا عشقتو پیدا کنی.

نه اصلا عذاب وجدان نداشته باش اصصصصلا منو شوهرم با مخالفت دوتا ایل باهم ازدواج کردیم و پای هر حرفی ...

چقدد خوب ک بهم رسیدید الهی همیشه خوشبختتت باشید😍

ن عزیزم عشق واقعی این نیس پس منم اشتباه فک نکردم فقط خودش بود ک هرچی میگفتم تو ترسیدی و عاشق واقعی نیسی قبول نمیکرد و انکار میکرد

چقدد خوب ک بهم رسیدید الهی همیشه خوشبختتت باشید😍 ن عزیزم عشق واقعی این نیس پس منم اشتباه فک نکردم ...

بنظر من فقط دوباره میخواد بازیت بده و باهات باشه .

اصلا حرفهای این آدمو باور نکن.

بنظر من فقط دوباره میخواد بازیت بده و باهات باشه . اصلا حرفهای این آدمو باور نکن.

اون خیلی مهربون بود و همیشه هرچی میگفتم بهش ب حرفام گو میکرد اما حیف ک ترسو بود و نمیشد بهش تکیه کرد...هرچند ربطی ب ترس و اینا نداره ادمی ک واقعا عاشق باشه ترس و این چیزا براش معنی نداره