2777
2789
عنوان

شوهرم چند بار بهم گفت تف تو صورتت

1682 بازدید | 26 پست

امشب چایی درست کرده بودم اوردم که بخوریم  شوهرم گفت الان تازه افطار خوردم نمیتونم منم سینی و فنجونا رو برداشتم گذاشتم تو آشپزخونه دستم جا نداشت فلاکسو گذاشتم رو مبل که بیام برش دارم تو این فرصت پسر یکسالم اومد انداخت شکوندش شوهرم چند بار تو چشمام نگاه کرد و با پرویی گفت تف تو صورتت

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونوقت به مردونگی ایشون باید چی گفت که فکر میکنه همه چیو شما باید ببری و جمع کنی؟ 

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت

حالا درسته فلاکس گرون شده شده ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن   .. ولی واقعا ارزش این جمله چندشو که شوهرت گفته نداره... من جات بودم با همون فلاسک میکوبیدم تو ملاجش شاید به خودش بیاد🤨🤨🤨🤨

خدایا مرسی که دخترمو بهم دادی تا یادم نره همیشه بگم شکرت🙏🙏🙏🙏 هروقت نی نی چهل روزه یا خانوم باردهر میبینم تا چند ساعت از ترس میلرزم .. تیکر تولد یک سالگی پرنسسمه... و تا ابد دیگه بچه نمیخام😕😕😕

بگو تفاتو بفرست واسه ننت شاید لازمش شد... 😁😁😁

خدایا مرسی که دخترمو بهم دادی تا یادم نره همیشه بگم شکرت🙏🙏🙏🙏 هروقت نی نی چهل روزه یا خانوم باردهر میبینم تا چند ساعت از ترس میلرزم .. تیکر تولد یک سالگی پرنسسمه... و تا ابد دیگه بچه نمیخام😕😕😕