2777
2789
عنوان

شوهرم چند بار بهم گفت تف تو صورتت

| مشاهده متن کامل بحث + 1693 بازدید | 26 پست
باعرض پوزش بگو عن تو صورتت چ پررو شدن مردا

من چیزی بهش نگفتم رفتم تو اتاق درو بستم...اومده تو اتاق با پرویی میگه کجا رفتی؟بیا بچرو بگیر میخوام برم قرآن بخونم

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .

خدا اون روزه رو میزنه تو کمرش

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاشو با قر بهش بگو واسه همه تف کردنات مرسی و دوباره جلو چشماش فلاکسو بنداز زمین تا دلت خنک شه😎😎😁😁😂😁😂

خدایا مرسی که دخترمو بهم دادی تا یادم نره همیشه بگم شکرت🙏🙏🙏🙏 هروقت نی نی چهل روزه یا خانوم باردهر میبینم تا چند ساعت از ترس میلرزم .. تیکر تولد یک سالگی پرنسسمه... و تا ابد دیگه بچه نمیخام😕😕😕

منم پارسال روزه بودم 

شوهرمم روزه بود دعوایی کردیم ک فکر کنم هیچوقت از یادم نره 

وسط دعوا داد زدم روزه ات قبول نباشه و از ته دل خواستم خدا قبول نکنه

یا رفیق من لا رفیق له 💚

منم پارسال روزه بودم  شوهرمم روزه بود دعوایی کردیم ک فکر کنم هیچوقت از یادم نره  وسط دعو ...

من مطمعنم خدا روزه آدم ظالم بد دهنو قبول نمیکنه

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .

باید جوابشو میدادی تا پرو تکرار نکنه.میگفتی تف توو صورت خودت مگه چندتا دست دارم.افتاد که افتاد فدا سرم.

عزیزم نباید بزاری تحقیرت کنه.کسی که انقد بی ادبه و احترام مادر بچه اشو نگه نمیداره باید حقشو بزاری کف دستش

باید جوابشو میدادی تا پرو تکرار نکنه.میگفتی تف توو صورت خودت مگه چندتا دست دارم.افتاد که افتاد فدا س ...

انقدر باهاش دعوا کردم و جوابشو دادم که دیگه این اواخر خسته شدم واقعا قلبم نمیکشه درد میگیره

ازش متنفرم فقط بخاطر بچم دارم تحملش میکنم

انقدر باهاش دعوا کردم و جوابشو دادم که دیگه این اواخر خسته شدم واقعا قلبم نمیکشه درد میگیره

عزیزم خیلی ناراحت شدم اینارو گفتی.یاد مادرم افتادم اونم واقعا پیش پدرم تباه شد.پدر منم اینجوری بود خیلی بد رفتار بود