2777
2789
عنوان

بدترین روز زندگیم

410 بازدید | 35 پست

دوباره کیژانی بدبخت اومد با کولباری از غم و درد ورنج و افسرده امروز مرگ خوشی هامه امروز بچه ی ۶ هفته ی من جگرگوشه ی من عزیز من مامانی بدبختشو تنها گذاشت کیژانی نشد بشه مامان چقد دیشب  کیژان احمق قصه واسه پسر یا دخترش گفت چه میدونست که بچه ش امروز سقط میشه چقد ناراحتم خدایا تو منو میبینی یا نه؟انقد برات شادیم سخت بود که اینهمه دعامو نادیده گرفتی آه آه کاش فرزندم میدانستی که به خاطر آمدنت چقدر خوشحال بودم و کاش میدانستی که با نیامدنت چقدر قلبم شکسته 😔چقدر دوس داشتم تایپیک حاملگی بزنم و جزء حامله ای سایت باشم اما حالا من جزء حامله ها نیستم جزء بدبخت هام😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار باید بکنم به نظرت چرا سقط شد،؟

عزیزم احتمالا نطفه ضعیف بوده دفعه بعد همچتین اتفاقی برات تکرار نمیشه مطمئن باش کمرتو با مورت و نخود اسیاب شده و دارچین و زنجبیل و تخم مرغ ببند تاسه روز و ۳ماه بعد اقدام کن

کاربر پاستیل خرسیم یهویی تعلیق شدم  
من انقدر ناراحتم که دیگه هیچ امیدی ندارم چرا اولین بچه مو ازم گرفتی خدایا

عزیز دلم ناشکری نکن حتما صلاح این بوده .دکترا میگن بچه ای ک زیر سه ماه سقط بشه احتمال مشکل ژنتیکی هست تو کلت بخدا باشه اون بالا هوامونو داره

الهییییی من با گوست و خونم درکت میکنم منم داشتم تازه من سه قلو داشتم تو دوهفته یکی یکی رفتن و اخریه رو که اصلا از بودن اطلاع نداشتیم یه لولمم بخاطرش دراوردن ولی الان دوباره باردارم توکلت بخدا سه ماه بعد دوباره بارداری

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍