2777
2789
عنوان

بدترین روز زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی میگی؟

اره عزیزم الان یکم سختته ولی دومی رو که باردار شی آتیش دلت میخوابه باز خداروشکر کن فهمیدی که باردار میشی من ادم دیدم میگه فقط باردار بشم که بدونم میشم

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
شما ترس نداری که خدای نکرده دوباره سقط بشه؟

نه عزیزم ادم از هرچی بترسه سرش میاد من سر اون بارداریم همش میگفتم اینا نمیمونن و ترس داشتم سر این یکی اصلا بیخیالش بودم تا سه ماهگی به هیچکس نگفتم همه چی میخوردم دوبار اسباب کشی کردم نمیدونی که چه کارا که نکردم ولی موند الانم به خاطر شغلم روزی ۱۵۰ تا پله رو روزی چندبار بالا پایین میرم ولی خداروشکر مشکلی نبوده .ببین دوستم بچه ای که سقط میشه بچه سالمی نیست پس غصشو نخور 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
پس باید خدا شکر کنم

اره عزیزم 

من دکترم گفت سه ماه بعد با اینکه سزارینم شده بودم

چقد باید صبر کنم بعد اقدام کنم؟

ناراحت نوه گلکم،دوماه بعد اتوانی اقدام بکی،ای دوماهه خوت و شوگت تقویت که،فقط آزمایش ایمنی انتقادی بده بزان غلظت خونت نیه

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍