2777
2789

من چندوقته فهمیدم حامله ام بششددددددت حالم خراب شد باورتون نمیشه چقد برام سخت بود کنار اومدن باهاش ی هفته غذا نخوردم هرکاری ک بگید برا سقطش انجام دادم ولی در اخر پشیمون شدم و رفتم دکتر وقتی بهم لطمینان داد بچم سالمه تصمیم گرفتم نگهش دارم اخه فک میکردم با اینهمه بلا ک سرش اوردم مطمئنا ناقص شده...کسی بین شما مثل من بوده?

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته مقصر من نبودم

افتادم رو لکه بینی

دکتر بهم دارو داد

مصرف نکردم و خودش افتاد

البته دروغ نگما یه مقدار گرمی هم خوردم و کمک کردم به افتادنش

ولی خدا شاهده پشیمون شدم

تا یکسااااااال بعدش زجر کشیدم

شوهرم بهم گفت خودت باعث سقط شدی من هیچ کمکی بهت نمیکنم چون من با نگه داشتن بچه مشکلی نداشتم.

خودم میرفتم دکتر و میومدم

چه شبایی که تا صبح ازم خون رفت و صدام در نیومدخیلی زجر کشیدم

خییییییلی پشیمون شدم

نمیدونم چرا

اولش که افتادم رو لکه بینی خوشحال شدم

ولی وقتی بچه افتاد انگار تمام امیدم ناامید شد یه حس پشیمانی بدی وجودم رو گرفت

چن وقته بارداری؟

چیکارا کردی؟

من تا یکی دو هفتم که بود هی زعفرون میخوردم و ورزش سنگین میکردم که پریود بشم بعدش دکتر بهم گفت اگه بخوای بندازی بهت میگم چه قرصی بخوری راحت پریود میشی

این کارا گفت فایده نداره

که بعش خداروشکر پشیمون شدم و نگهش داشتم

اولشم خیلی شکه شده بودم اصلا توقع نداشتم و آماده نبودم دو هفته صبح تا شب گریه میکردم واقعا بدون آمادگی سخته ولی الان خیلی دوستش دارم و خوشحالم

البته مقصر من نبودم افتادم رو لکه بینی دکتر بهم دارو داد مصرف نکردم و خودش افتاد البته دروغ نگما ...

عزیزم😞 واقعا ناراحت کنندس

امیدوارم الان دیگه فراموش کرده باشی و حالت خوب باشه🌹

عزیزم😞 واقعا ناراحت کنندس امیدوارم الان دیگه فراموش کرده باشی و حالت خوب باشه🌹

الان خداروشکر خوبم

باور نمیکنید که من

توبه کردم همون موقع

آخه یکساااال من پیگیر بودم

حتی کورتاژ کردم و بقایا مونده بود

به هردری بگید زدم.خونریزی بند نمیومد.

زنو شوهر جوان بودیم.یکسال انگار غریبه ها.همش به بند اومدن خونریزی فکر میکردیم.

ده تا دکتر بیشتر عوض کردم.

الان خداروشکر خوبم باور نمیکنید که من توبه کردم همون موقع آخه یکساااال من پیگیر بودم حتی کورتاژ ...

تازه گرمی خوردن ک به تنهایی باعث سقط ننیشه خیلیاهستن که زعفرون میخورن و سقط نمیشه طبق گفته خودت لکه بینی  داشتی و یجورایب بچت در خطر سقط بوده

منم نمیخواستم ولی وقتی دیدم قلبش میزنه دلم کباب شدواسه مظلومیتش.😢مثل شیر ازش مراقبت کردم.شوهرم مشکل داشت و خونه نشین بود تا ماه ۸ کارکردم و بهترین خوراکیهاو داروهارو خوردم تا یه پهلوون آوردم😚😍 

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خب تو ک مقصر نبودی تازه قرص هم نخوردی خودش افتاده دیگه

فقط ۵ هفته و چند روزش بود

دیدی بعضی وقتا خدا حال دلت رو خوب نمیکنه....

افسردگی گرفته بودم دیگه

خدا ازم برگشته بود

اخه بعد که فکرش کردم دلیلی برای سقط نداشتم

منم وقتی حامله شدم خیلی ناراحت شدم کلی گریه کردم و با شوهرم دعوا کردم حتی رفتم دکتر ک بندازمش ولی دکتر گفت من بهت قرص میدم اگر نیوفتاد ممکنه بچت ناقص بشه عوارضش با خودت وقتی اینجوری گفت ترسیدم سخت با بارداری کناراومدم ولی الان خوشحالم ک بچمو نگه داشتم چون بچم خیلی قدم داشت و خیلی مشکلات حل شدالان بچم5سالشه وتمام زندگیم شده😍😍

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊
تازه گرمی خوردن ک به تنهایی باعث سقط ننیشه خیلیاهستن که زعفرون میخورن و سقط نمیشه طبق گفته خودت لکه ...

دکتر دارو ضد سقط داد بهم

گفت باید بیمارستان بستری بشی

ولی من برخلاف نظر دکتر اومدم خونه گرمی خوردم

خانما

یه نصیحت کنم بهتون

زعفران به هیچ عنوان باعث سقط نمیشه

گرمی که میخوریم بقایای بارداری تیکه تیکه میشه و مثل گوشتی که پخته میچسپه به دیواره رحم و نمیاد بیفته

من گرمی زیادی اینجوری به سرم آورد

خدا خیرش بده یه خانمی از این طبیب های خونگی راهنماییم کرد و دیگه گرمی نخوردم