2777
2789
عنوان

با شوهري كه به همه دنيا گير ميده بايد چيكار كرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 53 پست

مثلا بيرون ميريم هنوز نرفته بايد برگرديم اگه بهش بگم ازم يه عكس بگير حوصله نداره 

اصلا كلا حوصله نداره هميشه يه جايشش درد ميكنه اخه من چه گناهي كردم مگه من چند سالمه كه بايد اينجوري. رفتار كنم اخه😖😖😖😖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا بيرون ميريم هنوز نرفته بايد برگرديم اگه بهش بگم ازم يه عكس بگير حوصله نداره  اصلا كلا حوص ...

واااااای شوهر منم هر روز یه دردی به جونشه یه روز سرش درد میکنه یه روز دستش درد میکنه خیلی هم بد مریضه یه سرماخوردگی پدر منو درمیاره

واااااای شوهر منم هر روز یه دردی به جونشه یه روز سرش درد میکنه یه روز دستش درد میکنه خیلی هم بد مریض ...

شوهر منم زیاد مریض میشه،اما خدا شاهده هیچ وقت به روش نیاوردم،از خدا هم شاکی نیستم،باهاش میسازم

مامانم و زن داداشم چند وقت قبل میگفتن ما ندیدیم کسی که اندازه تو صبر داشته باشه،چطور تحمل میکنی آخه؟

بعد از ماه ها برگشتم،خوش اومدم😁
خیلی متاسفم،باهاش مدارا کن،اونایی که بیماری روحی دارن خیلی بیچارن😔حتی بیشتر از کسانی که جسمشون بیما ...

بخدا خيلي دوسش دارم با عشق باهاش ازدواج كردم بخاطرش از خيلي از موقعيتهام گذشتم دكتري نخوندم 

خيلي هم مرد خوبيه خيلي ولي همين گير دادنهاش همين كه من واسه ساده ترين مسائلم اون بايد اجازه بده خسته ام انگار منم افسرده شدم

شوهر منم زیاد مریض میشه،اما خدا شاهده هیچ وقت به روش نیاوردم،از خدا هم شاکی نیستم،باهاش میسازم ماما ...

مرد اخلاق نداشته باشه زن پیر میشه . تازه دست بزن و خیانت و تنبلی و بیکاری و سیگاری و هردفعه مواد کشیدن هم هست . ببین چطوری من دارم زندگی میکنم باهاش

شوهر منم زیاد مریض میشه،اما خدا شاهده هیچ وقت به روش نیاوردم،از خدا هم شاکی نیستم،باهاش میسازم ماما ...

ميدوني گل گاو زبون منم خانواده شوهرم همينو ميگن مامان نميگه كه پرو نشم ولي همه ميدونن من چقدر دارم صبر ميكنم😔

بخدا خيلي دوسش دارم با عشق باهاش ازدواج كردم بخاطرش از خيلي از موقعيتهام گذشتم دكتري نخوندم  خ ...

تو رو خدا کم نیار،اگر تو هم افسرده بشی اون داغون میشه،همیشه انرژی داشته باش به خاطر زندگیت و بچه ات

تو رو خدا کم نیار،اگر تو هم افسرده بشی اون داغون میشه،همیشه انرژی داشته باش به خاطر زندگیت و بچه ات

من بيشتر به خاطر بچم همش به خودم انگيزه ميدم ولي خيلي تنهام با كسي هم نميتونم حرف بزنم ميدوني تف سر بالاس

ميدوني گل گاو زبون منم خانواده شوهرم همينو ميگن مامان نميگه كه پرو نشم ولي همه ميدونن من چقدر دارم ص ...

درکت میکنم،انگار داری در مورد خودم با خودم حرف میزنی😔

نذار بچه ات وقتی بزرگ شد ازت شاکی باشه

حرفت درسته،چرا پس این زندگی رو تحمل میکنی؟

عزیزم من پدر و مادر ندارم خونه پدری هم مستاجر بودیم پس دادن . شاغل نیستم حتی یه قرون پول ندارم که بتونم یه اتاق اجاره کنم برم طلاق بگیرم . به هرچیزی که ممکنه من فکر کردم که از این زندگی خلاص بشم ولی بدون پول و پشتیبانه هیچ کاری نمیشه کرد