بعد یه مدت که ببینه به حرفاش عمل میکنی کمکم کوتاه میاد
من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکمتر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیشتر وقتا محلش نمیزارم ولی سعی هم میکنم جلوش انجام ندم خیلی چون عصبی بشه دیگه بازم وامصیبتا
😁😁
من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکمتر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
به نظرم بايد يه جايي جلوش وايسى بدتر از خودش بشى تا بفهمه دنيا دست كيه 😀
با این حرف هم موافقم
من همرو قبول ميكنم بخدا چون حوصله بحث ندارم ولي تو دلم اشوبه ميگم چرا من هميشه بايد بر خلاف ميل خودم ...
عزیزم میشه درخواست دوستیم قبول کنی؟