2777
2789
عنوان

با شوهري كه به همه دنيا گير ميده بايد چيكار كرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 53 پست

من فقط با صحبت تونستم. اضیش کنم 

باهاش هم لج نکن مثلا اگر گفت اینو نپوش قبول کن 

بعد یه مدت که ببینه به حرفاش عمل می‌کنی کم‌کم کوتاه میاد

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همه چيز ساده ترين چيزي كه رو مخم هيت ميگم  مثلا اگه خونه اس من چيزايي مثل خيار يا چيپس كه ص ...

واییی،این دست خودش نیست،شوهر منم همینطوره

خودش هم میگه به خدا دست خودم نیست میره رو اعصابم

بعد از ماه ها برگشتم،خوش اومدم😁
به همه چيز ساده ترين چيزي كه رو مخم هيت ميگم  مثلا اگه خونه اس من چيزايي مثل خيار يا چيپس كه ص ...

منم شوهرم همینجوری هس خدا نکنه بینیمو بالا بکشم دیگه وامصیبتا

بیشتر وقتا محلش نمیزارم ولی سعی هم میکنم جلوش انجام ندم خیلی چون عصبی بشه دیگه بازم وامصیبتا

😁😁

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

عزیزم شما در این مورد توی نت سرچ کن متوجه میشی که دست خودش نیست

این نیز بگذرد...
من فقط با صحبت تونستم. اضیش کنم  باهاش هم لج نکن مثلا اگر گفت اینو نپوش قبول کن  بعد یه ...

من همرو قبول ميكنم بخدا چون حوصله بحث ندارم ولي تو دلم اشوبه ميگم چرا من هميشه بايد بر خلاف ميل خودم رفتار كنم مگه ادم نيستم كلا ادم لجبازي هم نيستم 

مثلا امروز ميخواستم نون بخورم رفتم تو حياط خوردم از اين نون جوها كه خشكه خسته شدم

به نظرم بايد يه جايي جلوش وايسى  بدتر از خودش بشى  تا بفهمه دنيا دست كيه 😀

با این حرف هم موافقم

واییی،این دست خودش نیست،شوهر منم همینطوره خودش هم میگه به خدا دست خودم نیست میره رو اعصابم

نه اين يكي از موارد از ١٠٠٠٠٠٠٠ تاس ساده ترينش 

من تا حالا نتونستم جلوي تلويزيون چيزي بخورم مگر اينكه نباشه

من همرو قبول ميكنم بخدا چون حوصله بحث ندارم ولي تو دلم اشوبه ميگم چرا من هميشه بايد بر خلاف ميل خودم ...

عزیزم میشه درخواست دوستیم قبول کنی؟