2777
2789
عنوان

با شوهري كه به همه دنيا گير ميده بايد چيكار كرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 53 پست
خودت با مشاور حرف بزن،ببین چیکار میتونی براش بکنی؟

خيلي حرف زدم ولي مشاوره ميگه انقدر كوتاه نياد نميتونم هر روز جنگ اعصاب داشته باشم اگه بخوام جلوش وايسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بچه گريه كنه يا داد بزنه اين بيشتر داد و هوار ميكنه اعصابمو به هم ريخته😖

شوهرت عصبیه عزیزم منم از صدای چیزی و خیارر بیزارم البته نان خشک و هر چیزی که یکی بخوره و من نخورم ولی همراه بخوریم نه

واسه شادی روح بابابزرگم صلوات بفرستین
خسته شدم از دستش هيچ كس نميتونه دركش كنه با همه دعوا ميكنه هيچكس دور و برش نمونده بعضي وقتا ميگم من ...

سلام.من داستان زندگیتونو خوندم حرفای اون تاپیک با جنلات الانتون خیلی متناقضن

سلام.من داستان زندگیتونو خوندم حرفای اون تاپیک با جنلات الانتون خیلی متناقضن

عزيزم تو زندگي هر كسي بعد از ازدواج يه مشكلات و ناراحتي هايي پيش مياد قرار نيست هميشه گل و بلبل باشه 

من اين تاپيك رو هم زماني زدم كه دعوام شده بود و ناراحت بودم و اينو بدون تو خوشبخترين ادم روي زمين هم باشي با همسرت دعوات ميشه اينايي كه ميبيني تو اينستا و اين ور اون ور همه فيكه