2777
2789
عنوان

بیمارستان محب کوثر

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 19 پست
بله عزیزم تا چند ماه پیش که بود, اگه تو محب هست باید تو کلینیکشم باشه دیگه من یبار تو ابن سینا پیشش ...

ممنون 😘

سلام  میشه برا مامان شدنم انشالله یه صلوات برام بفرستین 🙏🙏🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما محب زایمان کردی؟راضی بودی؟

من  سقط کردم  بله عالی بود همه چیش حتی بخشش هم اتاقاش خصوصی  جداگانه بود همه چیم داخل اتاق داشت حمام دستشویی تی وی کمد یخچال 

سلام  میشه برا مامان شدنم انشالله یه صلوات برام بفرستین 🙏🙏🌺
من  سقط کردم  بله عالی بود همه چیش حتی بخشش هم اتاقاش خصوصی  جداگانه بود همه چیم داخل ...

ای وای عزیزم ناراحت شدم

مرسی که جواب دادی

من نمی تونم به اندازه کافی از خدا به خاطر این که تو رو به من هدیه داد تشکر کنم  
من  سقط کردم  بله عالی بود همه چیش حتی بخشش هم اتاقاش خصوصی  جداگانه بود همه چیم داخل ...

عزیزم من دکترم اخلاق نجات هست هفته دیگه زایمان دارم هنوز معلوم نیست طبیعی یا سزارین احتمالا اول باید درد طبیعی بکشم اگه نشد سز کنم شما از کجا تعریف این دکتر رو شنیدین به من گفت برو لاله 

رفتم بیمارستان رو دیدم اصلا خوب نبود حالا خودم دوست دارم برم محب کوثر 

وی حتی به فکر عوض کردن دکترم هم افتادم دیدم شما ازش تعریف کردین گفتم ازتون بپرسم که چه شناختی ازش دارین

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم