2777
2789
عنوان

حسودی

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 33 پست
چه خانم منطقی و خوبی هستید شما. 

خواهش میکنم عزیزم. اتفاقا جاریم همیشه میگه ازبین جاریام فقط تو حسود نیستی و عین دخترمی برام. منم میگم دلیلی نداره حسادت کنم خدا به هرکس یجور میده. به یکی همه چیز میده به یکی ثل من خیلیا رو نمیده ولی حسادت کار بدیه چون ادم فقط خودش زجر میکشه و نابود میشه. سعی کن فکرتو عوض کنی ک راحتترباشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما این طوری نیستین؟ به نظر خودم این طور میرسه که فرقایی که بینمون می ذارن باعث حسودیم میشه. ینی درو ...

منم مادرشوهرم باهام حرف میزنه جاریامو راجع بهشون صحبت میکنه حتما کنار اسمشون خانم میذاره... نمیدونم برا منم همینط9هست یا نه؟ ولی خیلی اونا رو تحویل میگیزه... یکیشون که چون شوهرش پولداره و خوب خوش چسی میکنن... مثلا کادو و گل و.. اینا زیاد میگیره برا ننش اونوقت جاری من عزیز میشه.. حالا خوبه با پول پسر خودشه... 

اونوق من چون شوهرم نداره از این خاصه خرجیا کنه( حتی برا منم نمیکنه پولش نمیرسه که بخواد برا اون برادرشوهر کوچیکم هی خرج کنه.. اون برادرشوهرم چون پولداره تولد داداش کدچکیش هی بهش پول و کادو میدن.. حالا اون خودش گنده استا. 20 سالشه.. خودشم کلی پول داره با پولاش می ه هی موبایل هلی گرون برا خودش میخره اونوقتتتتتت مادرشوهرم توقع داره ما واسه این خرج کنیم