2777
2789
عنوان

حسودی

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 33 پست
مثلا ببینین مادرشوهرتون به جاریتون میوه پوست می کنه و یا به شما می گه به جاری کوچکتر پذیرایی کنین ، ...

من کاملا رک و راس میگم. مهمون من نیس کخ پذیرایی کنم. بعدم میگم من اگه خدا قبول کنه بزرگترم 

خدا یا مرابه غیر از خودت واگذار نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا ببینین مادرشوهرتون به جاریتون میوه پوست می کنه و یا به شما می گه به جاری کوچکتر پذیرایی کنین ، ...

محل نمیدم بهمین سادگی،بازم حرفشو تکرار کنه میگمش خودت واسش انجام بده،رفتارم تو واقعیت همینه،ک اگ جز این بود تا الان دووم نمی اوردم بینشون

محل نمیدم بهمین سادگی،بازم حرفشو تکرار کنه میگمش خودت واسش انجام بده،رفتارم تو واقعیت همینه،ک اگ جز ...

چه قدر خوب. کاش منم بتونم این طوری رفتار کنم. بعدش ازتون ناراحت نمی شن؟

چطوری می تونی بگی. خوش به حالت. به منم یاد بده

آدم وقتی با آدمای پررو طرف باشه یواش یواش خودشم همرنگ اونا میشه. من جوری برخورد کردم الان بخدا نمیگن یه چایی بیار. 10بار جلوم دولا و راس میشن

خدا یا مرابه غیر از خودت واگذار نکن
چه قدر خوب. کاش منم بتونم این طوری رفتار کنم. بعدش ازتون ناراحت نمی شن؟

ناراحت بشن،منم قصدم اینه ناراحتشون کنم ک دیگه جرات نکنن بهم بی احترامی کنن،چرا من باید ب جاری سرویس بدم؟احترام جواب احترامه

آدم وقتی با آدمای پررو طرف باشه یواش یواش خودشم همرنگ اونا میشه. من جوری برخورد کردم الان بخدا نمیگن ...

من با پرروها طرف شدم ولی اصلا نمی تونم رفتارمو عوض کنم. هر چی بگن انجام می دم. ولی بعدش حالم از خودم به هم می خوره. 

ناراحت بشن،منم قصدم اینه ناراحتشون کنم ک دیگه جرات نکنن بهم بی احترامی کنن،چرا من باید ب جاری سرویس ...

پس همش تقصیر خود منه. برم این روش شما رو امتحان کنم ببینم جواب میده؟  ممنون از راهنماییتون

پس همش تقصیر خود منه. برم این روش شما رو امتحان کنم ببینم جواب میده؟  ممنون از راهنماییتون

اگه جوابشونو ندی همیشه بی احترامی میکنن،البته باید شوهرتم توجیه کنی بگی حقنداره ازم بخواد ب جاری خدمت کنم اونم درحالی ک من بزرگترم

نه همه اینو می گن. 

منم وقتی ب جاریام حسودیم میشه تودل خودم میگم چراباید بهش حسودیم شه مگه حق منو خورده؟ یا چی ما مشترکه؟ غیر ازاینکه شوهرامون داداشن؟ دلیلی نداره خودمو بااون مقایسه کنم. اینطوری دیگه اصلن حسودی نمیکنم بااینکه جاریم ازهمه نظر از من خوشبختتره هم شوهرش پولداره هم بچهاش درس خونن خودش خوشگله و خانوادشم همه باهم خوبن.و خانواده شوهرم خیییلی بیشتر بهش احترام میذارن