2821
2789
عنوان

امسال چه کتابی رو خوندین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 52 پست

وای عالیه بچه ها لطفا اسم نویسنده ی کتاب رو هم بگین

الهی شکر ب داده و نداده ات ،ک داده ات نعمت و نداده ات حکمت هس 🙏عشق زندگیم شوهرم♥ و گل پسرم 😘 و مامان و بابام اینا😘 و داداشام و ابجی هام😘و دوستای جون جونیم🌺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هنوز هيچي ميخوام بعد امتحانام عقايد يك دلقك رو بخونم

نهنگ آبی میبینی؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

به کودکی که هرگز زاده نشد

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...

من کتابای زیادی خوندم امسال هم دختر کشیش، دلباخته، فرزند پروری و..

اما بهترین مطالبی که وقتی کتابم آرومم نمیکنه خوندن امضاهای نی نی سایتی هاس😊 

اگه برم  تو تاپیکا فقط چشم ب امضا هاس

یه پیشنهاد ویژه هم دارم    

عالیه عزیزم

الهی شکر ب داده و نداده ات ،ک داده ات نعمت و نداده ات حکمت هس 🙏عشق زندگیم شوهرم♥ و گل پسرم 😘 و مامان و بابام اینا😘 و داداشام و ابجی هام😘و دوستای جون جونیم🌺

اودیسه از هومر

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
تعریف جز از کل رو زیاد شنیدم ، از نظر شما هم خوب بود؟ اسم مترجم هم اگه ممکنه بگید

خوب بود آره من دوست داشتم ولی خوب هر کس یه سبک رو دوست داره که همه جور کتاب دوست دارم حتی بچه گانه اسم مترجم رو هم اجازه بدین از جام بلند شم می‌فرستم خدمتتون شرمنده الان دارم پسرم رو شیر میدم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز