2821
2789
عنوان

امسال چه کتابی رو خوندین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 52 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امسااااال اینا:

۱۹۸۴

جنایت ومکافات

بیگانه

راهبی که فراری اش رافروخت

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...

حالا کتابی رو که می خونین نت برداری هم دارین ؟

الهی شکر ب داده و نداده ات ،ک داده ات نعمت و نداده ات حکمت هس 🙏عشق زندگیم شوهرم♥ و گل پسرم 😘 و مامان و بابام اینا😘 و داداشام و ابجی هام😘و دوستای جون جونیم🌺

من خیلی کتاب دوست دارم از بچگی کلی می خوندم اما الان اصلا نمی دونم چی بخونم؟؟؟ یه کتاب گرفتم امپراطوری فراموش شده اما خیلی بد ترجمه شده، یه کم سنگینه آدم بیشتر سر درد می گیره 😩

الان خواهرمم10 سالشه پول میده کتاب میخره قشنگ درخور سن و سالشه و قشنگه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

میشل اوباما  شدن

تخت خوابت را مرتب کن

خودت را به فنا نده

من نیتوانم شما را لاغر کنم

تا الان اینارو

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده      

الان دارم سه شنبه ها با موری رو میخونم قشنگه دوسش دارم

دو روز پیش ملت عشق رو تموم کردم که عاااااالی بود

قبلشم من‌پیش از تو رو خوندم اونم خیییلی خوب بود

قبلشم چهار اثر اسکاول شین رو هم هرچقد تلاش کردم نتونستم جذبش بشم و تمومش کنم😑

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزارتر    
کتاب پستچی رمانه؟ قشنگ بود؟

ارهههه عالي بود پي دي افشم هس عزيزم 

هميشه بهم ميگه اخم كه ميكني نفس كشيدن برام سخت ميشه اشكات كه مياد ديگه نفسمو باخودش ميبره.... نميخوام اسير بمونم زير اون بارون چشمات تو بگو چجوري رد شم از ميون ابر اخمات هيچوقت چشماتو ازم نگير وقتي تو چشمات زول ميزنم زمان وايميسته اون موقعس كه ديگه نميتونم خودمو كنترل كنم...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز