2821
2789
عنوان

امسال چه کتابی رو خوندین ؟

416 بازدید | 52 پست

خودم کتاب بینوایان ویکتور هوگو رو از قبل عید شروع کرده بودم که تازه تمومش کردم

الهی شکر ب داده و نداده ات ،ک داده ات نعمت و نداده ات حکمت هس 🙏عشق زندگیم شوهرم♥ و گل پسرم 😘 و مامان و بابام اینا😘 و داداشام و ابجی هام😘و دوستای جون جونیم🌺

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من سلطان ذوالقرنین و خاطرات ملیجک رو خوندم دو سه روز پیش بردم تحویل کتابخونه دادم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

عااا من زياد خوندم پستچي از چيستا يثربي 

توسكا و سيگار شكلاتي و شكلات تلخ و استايل و ذهن خالي از هما پوراصفهاني 

چهار اثر از فلورانس 

ببار بارون فرشته تاتشهدوست 

ديگ يادمممم نيس

هميشه بهم ميگه اخم كه ميكني نفس كشيدن برام سخت ميشه اشكات كه مياد ديگه نفسمو باخودش ميبره.... نميخوام اسير بمونم زير اون بارون چشمات تو بگو چجوري رد شم از ميون ابر اخمات هيچوقت چشماتو ازم نگير وقتي تو چشمات زول ميزنم زمان وايميسته اون موقعس كه ديگه نميتونم خودمو كنترل كنم...

کتاب هایی درزمینه موفقیت درزندگی و درس های زندگی البته نصفشو خوندم کامل ن ایشالله تابستون شروع میکنم ب خوندن زندگینامه شهیدای والامقاممون

بـا((خــــــدا)) باش و پــــادشاهی کن❤

هیچی 

انشالا بعد امتحانات میخوام کتاب درباره تربیت کودک بخونم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز