یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من فقط میگم ایران چون دولتیه و شخص حقوقی پشتش هست بقیه خصوصی ان اگه ورشکست بشن یا مدیر عامل بزاره بره دیگه باید بیفتین اصل پولتون رو بعد چند سال گدایی کنید مثل موسسات مالی بیمه ایران از ماهی ۵۰ تومان داره تا ۲۰۰ تومان سقفش هست هم ۱۰ ساله داره هم بیشتر هم میتونید بعد این مدت یه مبلغ رو یکجا بگیرید یا ماهیانه مثل بازنشستگی
من چون پاسارگاد خیلی تبلیغات میکرد و یکی از خانواده خودم نمایندگی بیمه عمرش رو داره خیلی تحقیق کردیم پاسارگاد که اصلا بدرد نمیخوره خودمم رفتم بیمه مرکزیش بعنوان گرفتن نمایندگی سر کلاسش نشستم یعنی دقیقا مثل موسسات کاسپین و ایناس فقط وعده میده به مردم از هر ده نفر به یک نفرم پرداخت نمیکنن یعنی تو خانواده ما با اینکه یه نفرمون پاسارگاد داره همه رفتن ایران چون داریم میبینیم کیا و چجوری کار میکنه این بیمه