2777
2789
بله میبینم...امروز دلیلشو پیدا کردم زیر موکت خونمون یه برگه ک روش دعایی نوشته شده بود

استاد معارفم میگفت هر وقت حس کردید دعا و طلسم شدید

سوره ی جن رو بنویسید ورودی خونه آویزون کنید طوری که باد بهش بخوره

سعی کن تا میتونی از خونه بیرون بری برو ورزش کلاس زبان کلاس خیاطی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پیش روانپزشک عزیزم.شاید از چیزی ترسیدی روت تاثیر گذاشته.این چیزها همش ساخته ذهنه.خواهرمن دیوونه میشد خیلی توهم میزد.هرکاری واسش کردیم‌.اول سرکتاب باز کردیم.جوری تعریف میکرد فکر میکردیم واقعا چیزی میبینه.تو سرکتابش اومد که مشکل اعصاب داره.بردیم روانمزشک.تحت نظر بود الان خیلی عالیه.به حالت عادی برگشته.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
آدمی رو که میترسم و فوبیا داره اگه تنها بزاریش دق میکنه چه برسه به آدمی که میبینه

من یه مدت فوبیا داشتم 

تنها که نمیتونستم بخوابم؛باید کل چراغای خونه روشن میکردم تا خوابم ببره؛باز هم میترسیدم

جن که وجود داره 

وجود داره اگه نداشت که تو قرآن نمیومد اسمش.اما تا قیامت اجازه ندارن جلوی چشم انسان ظاهر بشن.ایناهمش ساخته ذهن خود آدمه‌.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
وجود داره اگه نداشت که تو قرآن نمیومد اسمش.اما تا قیامت اجازه ندارن جلوی چشم انسان ظاهر بشن.ایناهمش ...

ظاهر میشن اما نه بدون دلیل اگه طلسم براش گرفته باشن میاد اذیتم میکنه یا اگه نعوذب الله به خدا و ائمه بی احترامی کنی اجازه میدی وارد زندگیت بشن

آره اینو قبول دارم.بیخیال که بشینی همه چی بدتر میشه.باید بیوفتی دنبال چارش.

توکل برخدا عزیزم.دست رو دست نذار.اگه مشکلی داری برو دنبال راه چاره.فردا بارداری و زایمان و هزارتا چیز دیگه هست.شوهرتو هم باسیاست بکش سمت خودت.قوی باش عزیز دلم.به خدا پناه ببر گلم.

یک بار یکی عکسشو نشون داده بود منم نوجوان بودم.روانی شدم!!!!قشنگ میدیدم.باهاش حرف میزدم!!!شبها بامادربزرگم میخوابیدم.دستشو میگرفتم میخوابیدم.تا صبح چشمامو نمیبستم که نبینم.رفتم از کتاب گنجهای معنوی دعای  دفع ضرر جن و انس رو برداشتم نوشتم گذاشتم تو بالشم.هرشب هم میخوندم میخوابیدم.دیگه ندیدم.الان هم قلبم خیلی محکم شده.اصلا به این چیزها فکرنمیکنم.سعی میکنم اعتقاد ندلشته باشم تا آرامش داشته باشم.