2777
2789

سلام 

امروز حقوقمو ریختن و پیام واریز میره به خط خانمم

خانمم که یک اینستاگرام باز حرفه ای هست امروز زنگ زد گفت حالا که برات زیاد ریختن این برج برام اپل بخر تا کمی از افسردگیم کم بشه

این افزایش حقوق هم بخاطر اینه که عقد برادرم عید فطره و درخواست مساعده کرده بودم

به خانمم گفتم اشکالی نداره ازون پول فقط اجاره خونه رو کنار بگذار بقیه رو اپل بخر، ولی طبق حساب کتابش بازم کم میومد واسه همین بهش گفتم موبایل منم بفروش که سریع قبول کرد منم اصلا به روش نیاوردم که دلم شکست...

این یعنی از فردا باید با نوکیا ساده مجردیم سر کنم

دوستان عزیز ممنون از حمایتتون و راهنمایی هایی که کردین و به نوعی به خواسته خانمهایی که اصرار داشتن جانسون لفت د نی نی سایت لبیک گفتم

محیط خیلی خوبی دارین نزارین الوده بشه .

دیدار به قیامت : امضا جانسون

جماعت؛ من دیگه حوصله ندارم ....به خوب امید و از بد گله ندارم!

شما چرا قبول کردی؟؟این دیگ چ زنیه

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا مرسی که من مرد نشدم وگرنه دندونای چنین زنی رو خورد میکردم😐😐😂😂والااا..شایدم نقشه داره از مجازی بکشی بیرون..چیزی دیده بنده خدا😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ببخشید ولی زنت خیلی بیشعوره 

نه زن خوبیه شاید دست دوستهاش د یده امیدوارم فقط از افسردگیش کم بشه هر چه تلاش میکردم نشد که نشد

اشکال نداره شاید داره امتحانت میکنه یاد همسر خودم افتادم بعضی مردا خیلی مظلومن

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

زن نیست که زالوئه لا مصب😏

ببخشید که رک گفتم...عصبیم کرد خو😐

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

من نمیدونم جریان چیه ولی تا این حد از خودگذشتگی صد درصد اشتباهه 

دو روز دیگه کلیتو میگه بفروش 

شما احتیاج به مشاوره داری 

اس ام اس حقوقتو از خط همسرت بردار به خط خودت بیاد 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
خدایا مرسی وه من مرد نشدم وگرنه دندونای چنین زنی رو خورد میکردم😐😐😂😂والااا..شایدم نقشه داره از مج ...

ای بابا من کبریت بس خطرم خانومم میدونم

نه اون طفلک هم افسردگی بعد زایمان اذیتش کرد

مرد باید حذاب باشه بشه بهش تکیه کرد..شما کلا همه اختیارو دادی دست خانومت..یه مرد ضعیف جلوه میکنی..

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”