2777
2789
عنوان

اهدا عضو،اهدا زندگی

177 بازدید | 17 پست

با اهدا عضو باعث میشیم ک زندگی چند انسان نجات پیدا کنه 

بهتر از اینکه اعضامون زیر خاک تجزیه بشه 

من لینک رو میزارم نمیدونم اینجا باز میشه یا نه 

میتونید از طریق این لینک مستقیم ب صفحه اصلی ثبت کارت وصل بشید و کارت اهدا دریافت کنید

سالانه ۱۶ هزار مرگ ناشی از تصادفات اتفاق می‌افتد که شایع‌ترین علت مرگ مغزی در کشور محسوب می‌شود. به همین دلیل حدود ۵ تا ۸ هزار نفر در سال به علت مرگ مغزی فوت می‌کنند که نیمی از آنها یعنی حدود ۳ هزار نفر قابلیت اهدای عضو دارند؛ ولی از این تعداد در سال گذشته کمتر از هزار نفر به اهدا رسیدند که برای به اهدا نرسیدن بقیه دلایل متعددی وجود دارد.

انجمن اهدای عضو ایران اعلام کرده است که هر فرد مرگ مغزی می‌تواند با اهدای یک تا هشت ارگان شامل دو کلیه، قلب، دو ریه، کبد و لوزالمعده افرادی را از مرگ و با اهدای یک تا ۵۳ نسج تعدادی دیگر را از بیماری نجات دهد

۲۷ هزار نفر در حال حاضر در لیست انتظار پیوند ثبت شده‌اند.از تعداد ثبت‌نام شده در لیست انتظار، هر دو تا سه ساعت یک نفر، یعنی روزی هفت تا ۱۰ نفر و یا به عبارت دیگر، سالیانه حدود ۳ هزار نفر به دلیل نرسیدن عضو پیوندی جان خود را از دست می‌دهند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👌من چند ساله دارم کارت اهدا اما شوهرم نمیره بگیره میگه نمیخوام 😒

نیازی ب گرفتن کارت نیست همینکه ثبت نام کردید اسمتون تو سیستم هست و این یعنی شما اهدا کننده هستید 

احسنت

من از قبل ثبت نام کردم فقط کارت موقت داده چجوریه

داشتن خود کارت چندان مهم نیست همینکه ثبت نام کردید یعنی اهدا کننده هستید و اسمتون تو سیستم هست 

احسنت

نیازی ب گرفتن کارت نیست همینکه ثبت نام کردید اسمتون تو سیستم هست و این یعنی شما اهدا کننده هستید&nbs ...

کلا ثبت نام نمیکنه نتوتسم قانعش کنم 😥من خودمم پرینتشو دارم از سایت گرفتم 

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...
کلا ثبت نام نمیکنه نتوتسم قانعش کنم 😥من خودمم پرینتشو دارم از سایت گرفتم 

لینک گذاشتم میتونید رو لینک بزنید و عضو بشید 

منم خانوادم اسمشو میوردم میکشتن منو 

ولی بدون اینکه بفهمن ثبت نام کردم بعد عکس کارت رو واسشون واتساپ کردم😅

بجا اینکه اعضام رو خاک تجزیه کنه حداقل یه نفر باهاشون زندگی کنه

لینک گذاشتم میتونید رو لینک بزنید و عضو بشید  منم خانوادم اسمشو میوردم میکشتن منو  ولی ب ...

وقتی خودش راضی نباشه ک نمتونم ثبت نامش کنم😢

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...