2777
2789

یلداجون بیا ببینم چی شدی؟؟

😢😢😢

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

چرا ميتركه!😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نترکیده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
چرا ميتركه!😐

نمیدونم یعنی کسی گزارش میزنه؟؟؟؟😑

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2782430/یلدایم-بچه-ها-همونی-ک-شوهرمو-با-منشی-چت-هاشونو-دیدم?postId=90751654

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نمیدونم یعنی کسی گزارش میزنه؟؟؟؟😑

كدوم خري گزارش ميزنه!😐😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2782430/یلدایم-بچه-ها-همونی-ک-شوهرمو-با-منشی-چت-هاشونو-دید ...

واای  بخدا الان ترکیده بودا🤤🤤

كدوم خري گزارش ميزنه!😐😅

مثل اینکه هستش تاپیک ..

مال من هنگ کرده بود ترکیده بود😲

من جیگرم به خاطر مظلومیت این دختر کیابه دختر به این خوشگلی ونجیبی سیب سرخ برای دست چلاق خوبه دیشب که تاپیکش خوندم سردرد گرفتم  کاش شوهرش الان جلوی من بود تا مححححححکمممم میزدم وسط پاش چون اسمی ازمردونگی که نبرده تشونه های بدنی نحسشم ازبین بره جفتشون برن گم شن زنیکه لاگل رفته چشم وزغی

من جیگرم به خاطر مظلومیت این دختر کیابه دختر به این خوشگلی ونجیبی سیب سرخ برای دست چلاق خوبه دیشب که ...

کثافتِ آشغال 

خداکنه یلدا گول نخوره کوتاه نیاد بزنه درب و داغونش کنه😢