2777
2789
عنوان

مادران باردار عزیز

177 بازدید | 3 پست
مادارن عزیز :
" الولد الصالح ریحان من ریاحین الجنه " فرزند صالحگلی از گلهای بهشت است
بیاید با پیروی از دستورات الهی و با ارزش اسلامی در تربیت فرزندامان بکوشیم . دستورات ذیل در ایام بارداری برای مادران گرامی قابل توجه است
ماه اول :
روزهای پنجشنبه و جمعه سوره یس و صافات خوانده شود و به شکم دمیده شود صبحها کمی سیب شیرین خورده شود ، روزهای جمعه قبل از صبحانه انار میل گردد . قبل از طلوع آفتاب تربت سیدالشهدا ( ع ) خورده شود . نمازهای یومیه اول وقت خوانده شود و قبل از نماز حتماً اذان و اقامه گفته شود و در وقت گفتن اذان و اقامه دست روی شکم باشد .
ماه دوم :
روزهای پنجشنبه و جمعه سوره تبارکالذی خوانده شود . روز پنجشنبه 140 مرتبه و روز جمعه 100 مرتبه صلوات با عجل فرجهم گفته شود . دست را روی شکم بگذارید و صلوات کبیر بخوانید ( اللهم صل علی محمد و عجّل فرجهم و اهلک عدوهم و العن اعدائهم من الجن و الانس من الاولین و الاخرین ) هر هفته ماهیچه گوسفند با قدری شیر و سیب شیرین تناول گردد .
ماه سوم :
روزهای پنجشنبه و جمعه سوره آل عمران تلاوت شود 140 مرتبه صلوات با عجّل فرجهم خوانده شود ، قبل از نماز دست را روی شکم گذارده و صلوات کبیره خوانده شود . هر هفته گندم ، گوشت و شیر بدون چربی میل شود . صبحها کمی عسل تناول شود .
ماه چهارم :
روزهای پنجشنبه و جمعه سوره اهل اتی خوانده شود در تمام نمازها در یک رکعت سوره قدر تلاوت گردد ، بعد از نماز دست را روی شکم گذارده سوره قدر ، کوثر و صلوات کبیره را بخواند و بعد از آن بگوید " ربنا هب لنا من ازواجنا و ذریاتنا للمتقین اماما" 7 مرتبه استغفرالله ربی و اتوب علیه و اله و سلم ، هر روز بعد از نمازها 140 مرتبه صلوات بفرستد ، سیب شیرین ، عسل ، انار میل شود . از اول ماه چهارم نماز شب و در صورت امکان نیمه شب و اگر موفق نشد قضای آن را ترک نکنند .
ماه پنجم :
روزهای پنجشنبه و جمعه سوره انا فتحنا تلاوت شود ، در یک نماز سوره اذا جاء نصرالله خوانده شود و بعد از نماز دست را روی تربت کشیده بر شکم بمالید ، هر روز صبح مقداری خرما تناول شود ، هر شب زیتون با سیب شیرین و خرما میل شود . از اول ماه پنجم هر چه ممکن است دست بر روی شکم نهاده اذان و اقامه در وقت نماز بگوید .
ماه ششم :
روزهای پنجشنبه و جمعه سوره واقعه تلاوت شود ، در یک نماز سوره والتین ( در شب ) خوانده شود ، بعد از هر نماز دست بر تربت کشیده بر شکم بمالید ، بعد از صرف صبحانه انجیر و زیتون میل شود ، سعی کنید در روز با شب مقداری نعناع و یا استخدوس دم کنید و میل شود .

ماه هفتم :
با توجه به خواندن اذان و اقامه و نماز شب روزهای دوشنبه سوره نحل خوانده شود ، روزهای پنجشنبه و جمعه سوره یس و تبارک تلاوت گردد ، در تمام ماههای هفت و هشت و نهم هر ماه سوره ای قرائت شود و در نماز یومیه سوره قدر و توحید خوانده شود . روزی 140 مرتبه صلوات فرستاده شود . از خوردن خربزه بعد از غذا کوتاهی نشود لکن قبل و بعد از غذا آب خوردن نباشد ، در هر ماهی یک مرتبه شلغم تناول کنید .
ماه هشتم :
با توجه به مطالب بالا شنبه بعد از نماز صبح سوره قدر 10 مرتبه ، روزهای یکشنبه بعد از نماز صبح سوره والتین 2 مرتبه ، روزهای دوشنبه سوره یس و روزهای سه شنبه سوره فرقان و روزهای چهارشنبه سوره هل اتی روزهای پنجشنبه سوره محمد ( ص ) روزهای جمعه سوره هل اتی روزهای پنجشنبه سوره محمد ( ص ) روزهای جمعه سوره الصافات تلاوت گردد .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه شش نوشته نعنا بخورید  نعنا سقط می کنه  چیزایی رو که تو ریحانه بهشتی نوشته رو قبول دار ...

مصرف زیادش باعث سقط میشه

البته بیشتر برای موضوعات معنویش برای دوستان گذاشتم تا خوراکیش

ممنون بابت اظهار نظرتون💐🌹🌹