2777
2789

شوهرم یه مدته توخواب خیلی اذیت میشه بین خواب وبیداری یه سایه ی سیاه میبینه توخواب یختک روش میفته بعد میبینه اون سایه ی سیاه از روش بلند میشه واز دور نگاش میکنه و میره بارها اینو دیده 

میشه لطفا اگه امضامو دیدی واسه حاجتم صلوات بفرستی 💜💜💜

بختکه

بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجور موقع ها زود بیدارش کن اذیت میشه

بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘
بختکه

اره اون بختک ومیدونم ولی اذیتش میکنه خواب راحت نداره مخصوصا وقتی تنها باشه از دور بهش نگاه میکنه

اره اون بختک ومیدونم ولی اذیتش میکنه خواب راحت نداره مخصوصا وقتی تنها باشه از دور بهش نگاه میکنه

تو از کحا میدونی نگا میکنه مگه دیدی

برادر زاده عزیزم موقع زایمان مرد😢😢

با داداشم اینا بردنش واسه کفن ودفن شبش که اومده بود خونه برادر زادم رو دیده بو که دم در وایساده وبهش زل زده یه سایه ی سیاهم پشت سرش بوده ولی تو اتاق نیومده تو اتاق قران هست