2777
2789
عنوان

تاپیک های ممنوعه

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 52 پست
بازم جذب میکنی اینجوری خدا نکرده  

نه بابا فکرمو الکی خراب نمیکنم فقط اطلاعات جمع میکنم اصلا میرم ببینم چیشده ک اینطور شده البته موافقشونم نیستم موافق محدود کزدن سایتم نیستن

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واقعا متوجه نمیشم،خسته نشدید از اینکه همه چیزو خواستیم به میل خودمون تغییر بدیم؟!

عاقا با هر نوع موضوعی مشکل داری خب نرو!بقیه مسئول این نیستند که ما نمیتونیم جلو کنجکاویمونو بگیریم!اگه از هزارتا یکی هم راست باشه و یک نظری بتونه به طرف کمک کنه حیلی خوب!یعنی هر چیزی که باب میلمون نباشه باید حذف بشه چون ما حاظر نیستیم کوچکترین زحمتی بخودمون بدیم و جلو کنجکاوی الکیمونو بگیریم

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  

من کلا با محدود شدن اونم مجازی و پاک کردن صورت مساله مخالفم هرچند خودمم حس بدی میگیرم تو این تاپیکا مثل همه

اینکه عجز و ناله همجنست و ناتوانیشو ببینی و در آخر سکوتش و ادامه زندگی

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
منکه باور نمیکنم دنیا انقدر خراب باشه که هرروز بیشتر از 100نفر اینجا تاپیک خیانت میزنن مطمئنم 99تاش ...

تعداد کاربرا زیاده و تو شهرهای مختلف هستن در ضمن از این تاپیک ها باید درس گرفت خیلی از خیانتها ریشه در خود خانواده و اختلافات و عدم سیاست و درک متقابله 

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود
منکه باور نمیکنم دنیا انقدر خراب باشه که هرروز بیشتر از 100نفر اینجا تاپیک خیانت میزنن مطمئنم 99تاش ...

منم باور نمی کنم.حالا شاید مثلا از بین ۱۰۰ تا دوتاش درست باشه.بقیه الکیه و واسه پربازدید شدن.

کی آخه تو اون حال و هوا میاد نی نی سایت پست میذاره ...😐(ولی خدا نیاره واسه کسی واقعا سخته)

منم دست خودم نیست میخوام نخونم ولی باز کنجکاو میشم..

تازگیا شوهرمو سوال پیچ میکنم (همکارش خانومه).می رسوندش خونه شون.دوساله همکارن.قبلا اصلا واسم نبود.ولی الان هی شیطون وسوسم میکنه تاپیکای اینجا یادم میاد...گوشیشم می گردم.

کاش تاپیکت پربازدید بشه ..و اجراش کنن.

تیکر عروسیمه...انشاالله سرموعد به خوبی برگزار شه.