2777
2789
عنوان

تاپیک های ممنوعه

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 52 پست

اصلا سیاست  سایت اینه که اینجور تاپیک‌ها زده بشه و بازدید بخوره و درآمد بیاره متاسفانه.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیک خیانت زنان متاهل  زود میترکه نمیدونم چرا خیانت مردا میره تو پر بازدیدا همیشه و نمیترکه

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
منکه باور نمیکنم دنیا انقدر خراب باشه که هرروز بیشتر از 100نفر اینجا تاپیک خیانت میزنن مطمئنم 99تاش ...

من فکر نمیکنم ۹۹ درصد دروغ باشه البته با اینکه رو اعصاب مخاطب تاثیر منفی میزاره رو کاملا موافقم باهاتون ولی نمیشه گفت نیس هست خیلی ام زیاده فقط ادمای دور و بر خودتونو نبینید از طرفی خیلی از مردا از روی کنجکاوی خیانت چت و مجازی میکنن که البته بازم فرقی نداره خیانته و از بین رفتن زن

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
اخه جذب میشه ،جذبش میکنیم اگه همش بخونیمو همزاد پنداری کنیم

اوایل منم شک میکردم ولی الان تشون دنبال جدید ترین حقه ی مردام که هوشیار باشم یا حتی زنا

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

واقعا آدم حالش بد میشه این همه خیــانت رو میبینه اونقدر عادی شده ک بعضی ها برای سرگرمی هم ازش استفاده میکنن و میان اینجا تاپیک های دروغ  میزنند، خیلی ها از همین جا ب همسرانشون فقط شک و گمان های بد کردن...

چادرعزیزم تو فرم عاشقی من هستی،هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادرشده ام...
تاپیک خیانت زنان متاهل  زود میترکه نمیدونم چرا خیانت مردا میره تو پر بازدیدا همیشه و نمیترکه

چون اینجا اکثرا زنا رو مقصر میدونن و مردو جایز الخطا

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
تاپیک خیانت زنان متاهل  زود میترکه نمیدونم چرا خیانت مردا چرا میره تو پر بازدیدا همیشه و نمیترک ...

دیگه نمی‌دونم چرا نداره. یک استدلال خیلی غیر قابل قبول (کامل گول زنک) هست من شنیدم قبلا از نی‌نی یارها که ما می‌خواهیم به زنایی که در این موقعیت هستند کمک بشه!! خب به زن متاهلی که خیانت می‌کنه هم کمک بشه دیگه! چرا نشه؟ 

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»