2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم

193 بازدید | 12 پست

اینقد بی شعوره، خودش هربلایی بخواد سرم میاره، با بچم هماهنگ میکنه میان اینقد میزنن رو سر و کلم درحالی که من واقعا حوصله ندارم، چندبار زدن تو چشمم، تو سرم، هی هیچی نمیگفتم، دیگه عصبانی شدم از دستشون گفتم برین اونور، همش میگه شوخیه خب

شب بچم رفته بود تمام رژلب رو خالی کرده بود، شوهرمم تو اتاق بود من تو پذیرایی بودم، بعد گفتم این از‌ کجا اورده؟؟  سر من داد زد که من چمیدونم بچه یکساعته پیش من نیست معلوم نیست کجا رفته بوود، منم رفتم دیدم پوکه رژلب تو اتاقه، عصبانی شدم پرتش زدم سمت شوهرم، یکم گوشه سرشو گرفت، گفتم این که اینجاس بچه ام اینجا بوده چرا حواست نبوده

کثافط یهو بلند شد عصبانی اومد سمتم، فک کردم میخواد بزنه حتی دستامو جلو صورتم گرفتم، خیلی ترسیدم، بعد نزد، یکم نگام کرد، منم گریه کردم رفتم

درسته نزد ولی تحقیر شدم چون ترسیدم دستمو بالا اوردم 

جدیدا بخاطر هر رفتار اشتباهی که از سمت میشه شدید ترین و خشن ترین واکنش هارو نشون میده، انگار یه نفرت بزرگ از درونش درمیاره واسم

امروزم نه صبحانه بهش دادم، نه ناهار درست کردم، نه حتی یدونه ظرف شستم یا یه دونه وسیله جمع نکردم از تو خونه

همسرت در تربیت کردن بچه داره خیلی کمبود می‌زاره و این در آینده دودی میشه که می‌ره تو چشم خودش

خیلی، بچه رو شیر میکنه با شوخی شوخی همش میاد منو اذیت میکنه، بعد که بچه میره این رفتارو سر خودش دربیاره دعواش میکنه و داد میزنه سرش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرارژ لبو پرت کردی سمتش؟احترام احترام میاره

اول من پرسیدم کجا بوده بچه؟ چون میدونستم پیش اون تو اتاق بوده. اون اینقد غرق گوشی بود که اصلا نفهمیده بود بچه پیششه، شروع کرد داد و هوار که تو چرا از بچه خبر نداری، بچه اصلا پیش من نبوده،  منم نمیخواستم بزنم تو سرش میخواستم بخوره به پشت سرش، حتی بعدشم سریع گفتم میخواستم بزنم اونور

خدالعنتشون کنه .همشون یه خرین.

من الان دوسه هفته است هیچ حرفی نمیزنیم.خبر مرگشم نمیاد .

هر بلایی سرمن میاره .هر دعوا کتکی بهم زده .ولی خدا ندیده .

بخدا من یه دونه مورچه بکشم خدا زود میزنه از پس کلم .پس کجاست اون خدا.با خودم فکر میکنم که اونا بنده های خودشن من بنده ناتنی خدام که هیچ وقت منو مدید .هیچ وقت دست نوازش سرم نکشید.من بنده ناتنی خدام

بازبان خوش باهاش حرف بزن  ببین چه میشه شایدروشوهرتواثرداشت. واقعا بعضی مردها به شدت بیشعورن یکیشون شوهرمن . بچه نداریم ولی هزاربار بازبان خوش یه چیزی میخوام میگم بازلج میکنه  .یه دکتری توماهواره دکترکاراندیش میگفت عقل مردا تا۱۲سالگی فقط رشدمیکنه تاآخرعمر عین یه بچه ان

بگو

شوهرت خیلی کودک درونش فعاله و نیاز داره که هیجانی رو تخلیه کنه اما بی جنبه هست که یکی همچین شوخی هایی رو علیه خودش انجام بده بخاطر همین سعی می‌کنه نسبت به تو اینکارو انجام بده اما خب تو تشویقشان کن با همدیگه کشتی بگیرن یا اگه حیاط دارید تو حیاط آب بازی کنن