2777
2789
عنوان

موهام خیلی خیلی خشک شده

161 بازدید | 19 پست

بچه ها چی سراغ دارید بزنم 

چن روزه افسردگی گرفتم به زور از تختم، پا میشم 

ریزش هم گرفته 

چی بزنم به این واقعا حوصلشو ندارممم

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترکیب روغن آرگان،نارگیلوبادام شیرین 

تخم مرغ خونگی هم عالیه خیلی نرم میشه موهات 

توی حمام موهاتوباآب داغ نشوروازسشوارزیاداستفاده نکن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ترکیب روغن آرگان،نارگیلوبادام شیرین تخم مرغ خونگی هم عالیه خیلی نرم میشه موهات توی حمام موهاتوباآب د ...

مرسی عزیزم 

زرده یا سفیده؟

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺

روغن تراپی کن...روغن کرچک...روغن بادام...روغن نارگیل...صبح بزن...موهاتو ببند بعد از ظهر برو حموم.... ...

مرسی جانم

مرسی عزیزم زرده یا سفیده؟

هردو.قاطی کن بذارروی موهات 

کلاه پلاستیکی یاکیسه فریزربذارروشون وبذار۱یادوساعت بمونه .بعدباآب ولرم بشور 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خیلییی🥲من دخترارو تو بیرون میبینم موهاشون نرم و لَختهحسودیم میشه بهشونحالا موهای من عین شیر هست🥲😂 ...

دیدی چقدر سخته 

من ک اصلا نمیرم بیرون فعلا 

واقعا بد شدم 

خیلیارو میبینی به خودشون رسیدن بدتر گند میزنه تو روحیه