2777
2789
عنوان

بعد از پنج سال جدایی

2737 بازدید | 131 پست

سلام دوستان ازتون میخوام کمکم کنید 

پنج سال پیش من و آقایی با هم در ارتباط بودیم و قصدمون ازدواج بود 

اما بخاطر وجود یه سری شرایط مجبور شدیم جدا شیم 

حالا من بعد از پنج سال جدایی نتونستم فراموشش کنم 

با یه مشاور صحبت کردم گفت برو خودتو یادش بنداز یه پیام بده ولی نه یه جوری که انگار آویزونی میخواستم بهش پیام بدم که شک کردم به اینکه نکنه منو فراموش کرده باشه یا کس دیگه ای رو بخواد برای همین استخاره گرفتم دو بار و هر بار خوب اومد 

به نظرتون چیکار کنم دوستان 

من مال پنج سال قبلم بیخود از تو توقع داره قلبم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعد چهارده سال خودم رو يادش انداختم حالام زنش شدم 😍😍😍❤️❤️❤️

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

من بودم اینکارو نمیکردم تو ابن پنج سال ادما عوض میشن شرایطشون خودشون اصلا معلوم نیس اون الان ازدواج کرده نکرده کسی تو زندگیش باشه نباشه چه فایده داره اخه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

پیام بده بهش حال و احوال کن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

واقعا مشاور بودن ایشون؟؟

ن اصلا این کارو نکن اگ شما شمارشو دارین ک پیام بدین احتنالا ایشونم دارن یا میتونن بدست بزارن پس اگ ایشون کاری نکردن یعنی فراموشتون کردن و احتمال داره تشکیل خانواده داده باشه و ی پیام شما باعث لغزش ایشون و بهم ریختن زندگیش باشه

شمارشو داري؟

اول تل گرام و اينستاشو چك كن ببين كسي تو زندگيش هست يا نه؟

اگه كسي رو داشت بيخيالش شو

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ