2777
2789
عنوان

خانوما بیاین توروخدابهم پیام داد امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 154 پست
زده که زده دلیل نمیشه تو زندگیت باشه یا کش بدی  اون موقع پای احساس وسط بوده الان عقل ! به همین ...

همیشه همین بود با داستان ها زجرم‌میداد وقتی هم باهاش بودم‌میگفت دخترا بهم پیشنهاد دوستی میدن 

اخه به من قول ازدواج داده بود حتی منو بوسید دلم خیلی گرفته که گذاشتم بهم دست بزنه 

عزیزم

تابلوئه فقط قصدش سو استفاده داشته

آیس پک بخر!!!! 

معاشقه

آشغال

خدا رو شکر تموم شد

تو رو خدا دیگه به هیچ پسری قبل از قطعی شد جریان اجازه نده به تن نازنینت دست بزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیالش شو برو خدارو شکر کن بیشتر از این پیش نرفت بابا یکم عقلتو به کار بنداز آخه اینم شد آدم ...

بخدا که ادم نیست 

الان پیش خودش میگه زرنگ بودم که این کارو کردم 

اخه به من قول ازدواج داده بود حتی منو بوسید دلم خیلی گرفته که گذاشتم بهم دست بزنه  

تو ۴ ماه چنان اعتمادی کردی بهش

اشتباه از تو بوده اعتناد بیجا قبل رسمی شدن رابطه

اونم لز اون ادناس ک میگه سنگ مفت گنجیشک مفت تا هر جا ک تونستم پیش میرم

برو خدارو شکر کن ب همینجا ختم شد

بخدا که ادم نیست  الان پیش خودش میگه زرنگ بودم که این کارو کردم

به درک

اون تیکه از خاطراتتو بفرست در اعماق خاطرات تلخ و دیگه هم حتی با التماس و زاریش و میمیرم برات و ‌.... خامش نشو

تو ۴ ماه چنان اعتمادی کردی بهش اشتباه از تو بوده اعتناد بیجا قبل رسمی شدن رابطه اونم لز اون ادناس ...

خیلی تنها بودم افسرده بودم با شور و شوق زیاد اومد توزندگیم اوایل خیلی بهم عشق میداد

احساس عذاب وجدان دارم احساس بی ارزش بودن میکنم

بابا هنوز چیزی نشده که   الان مهمترین چیز اینه که دیگه بهش فک نکنی و تمومش کنی  اینکارو نکردی هر بلایی سرت بیاد حقته