2777
2789
عنوان

خانوما بیاین توروخدابهم پیام داد امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 154 پست
خواستم به مامانش بگم پسرش چه گندیه 

لابد مامانشم میگه حق با تو 

میگه لز سوز دلت میگی چون تورو نمیخواد؟؟

بابا جان برا خودت ازرش قائل شو

این بشر بخدا ارزش فکر کردنم نداره

اون دیده نمیتونه تیغت بزنه اینجوری دکت کرده رفته سراغ بقیه دوست دختراش ک براش راحت خرج میکنن و شک نکن آخرشم همشونو ول میکنه میره

آخرشم میگه نفس عجب دختر زرنگی بود من همممه رو تیغ زدم بستنی شام و... اینو نتونستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم خیلی گرفته بیاین تورو خدا شماره مادرشم دارم زنگ بزنم مامانش بگم ؟ 

دوست گلم

چیزی که من خوندم اون آدم بسیار بی کلاس و سطح پایینی بوده و ضمنا جدا از خسیس بودن خیلی بی ادب بوده که راجع به هیکل تو نظر داده

و ۱۰۰ درصد به شما جدی فکر نمیکرده چون آدم وقتی کسی رو بخواد هر کاری میکنه که در نظر اون شخص خوب جلوه کنه

عزیزم خدا خواسته که زود فهمیدی

اصلا دیگه به هیییییییچ عنوان پیگیرش نشو

با یه پسر دیگه برو آیس پک بخور استوری بزار بسوزه 

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           

دیگه چیکار کنم یعنی چی خب معلومه دیگه تموم شده رفته خودتو درگیر یه رابطه پوچ میکنی که چی عزیزم ادم قحطه  چقدرم بی شخصیت بوده اینجور که میگی

🕌🏴🏴🏴  اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِالله  🏴🏴🏴🕌    🍁🍁🍁🍁  دختر آبانم  🍁🍁🍁🍁  😍😍😉
بهم دست زده دلم  از همین شکسته

زده که زده دلیل نمیشه تو زندگیت باشه یا کش بدی 

اون موقع پای احساس وسط بوده الان عقل ! به همین خاطره حس بد داری 

پیگیرش نشو تا همین چند ساعت پیش 4 بار زنگ میزده بعد تو پیام ندی که طرف نبینه ! چی فکر کرده با خودش این داستان رو تعریف کرده