بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
پلو ساده رو میتونی عدس یا ماش بپزی با پیاز داغ وزعفرون و کره بدی لابه لاش دوباره دم کنی خوب میشه
یه راه ساده دیگه هم میتونی د قاشق رب رو با یکم روغن بریزی تو تابه زردچوبه هم کمی بزنی با پلوها هم بزنی تا رب سرخ شه یه چیزی تو مایه های استامبولی بد ن لوبیا داشته باشی😉
به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت
معمولا گوجه و پیاز رو سرخ میکنن باادویه بعد میزنن به برنج .مثل دمپخت ماش
بیشتر ازین نخواه توضیح بدم گشنم شد😂
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
😂😂😂😂😂اگر از دوران دانشجوییم و خونه دانشجوییپ و غذاهاش واست بگم غش میکنی چه کاریه گوجرو ر ...
ماهم تو دوران خوابگاه خیلی درست میکردیم چه حالی میداد😍اندازه چلوکباب بهمون میچسبید😂