2777
2789

گوجه پلوچیه

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره درست کن

یکم ابجوش بده روش بزار دم بکشه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

😂😂😂😂😂اگر از دوران دانشجوییم و خونه دانشجوییپ و غذاهاش واست بگم غش میکنی 

چه کاریه گوجرو رنده کن  بزار  بپزه یکم روغن و ادویه بزن  با برنج بخور دیگه

وای وای یاد باد آن روزگاران یاد باد 

پلو ساده رو میتونی عدس یا ماش بپزی با پیاز داغ وزعفرون و کره بدی لابه لاش دوباره دم کنی خوب میشه 

یه راه ساده دیگه هم میتونی د قاشق رب رو با یکم روغن بریزی تو تابه زردچوبه هم کمی بزنی با پلوها هم بزنی تا رب سرخ شه   یه چیزی تو مایه های استامبولی بد ن لوبیا داشته باشی😉

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   
چلو همون پلوعه  ب برنج ساده ميگن پلو  وقتي با گوشت باشه چلو  يا من اشتباه ميكنم؟!

اشتباه میکنی

برنج سفید ساده میشه چلو

با ی چیزی قاطی باشه مثل عدس پلو و سبزی پلو میشه پلو

میشه برام صلوات بفرستید که اراده پیدا کنم تا به خواسته های دیرینه م برسم🙏🏻
چلو همون پلوعه  ب برنج ساده ميگن پلو  وقتي با گوشت باشه چلو  يا من اشتباه ميكنم؟!

چلو برنج خالیه، پلو برنج مخلوط با مواد

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
گوجه پلوچیه

اگه اینجابود همش رو میخوردم😍😍😍عاشقشم

دمی گوجه دیگه

معمولا گوجه و پیاز رو سرخ میکنن باادویه بعد میزنن به برنج .مثل دمپخت ماش

بیشتر ازین نخواه توضیح بدم گشنم شد😂

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
😂😂😂😂😂اگر از دوران دانشجوییم و خونه دانشجوییپ و غذاهاش واست بگم غش میکنی  چه کاریه گوجرو ر ...

ماهم تو دوران خوابگاه خیلی درست میکردیم چه حالی میداد😍اندازه چلوکباب بهمون میچسبید😂