پیازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1329 عنوان میشه کمکم کنید؟؟؟ 46 بازدید | 13 پست سلام بچه ها من روز چهارم پریودم هستش میخام پریود قطع بشه و روزه بگیرم میشه کمکم کنید پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست .... تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂 1398/02/29 | 14:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohi79 عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 2348 چرا نمیزاری روند طبیعی خودشو طی کنه ؟؟؟ یه صلوات برای رسیدن به حاجتم بفرستین 😊😊
پیازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1329 چرا خب؟ تو پریودیم خیلی اذیت میشم خون که ازم میره خیلی درد دهرم و نمیتونم تکون بخورم از جام پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست .... تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
پیازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1329 چرا نمیزاری روند طبیعی خودشو طی کنه ؟؟؟ گفتم عزیزم پستمو ببین پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست .... تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
mohi79 عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 2348 ببخشید استارتر یه سوال بپرسم البته من سنم کمه بخاطر همین نمیدونموقتی پریودی باید قضای نماز و روزه ی دوران پریودیتو بعدا بگیری ؟؟؟؟ یه صلوات برای رسیدن به حاجتم بفرستین 😊😊
پیازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1329 ببخشید استارتر یه سوال بپرسم البته من سنم کمه بخاطر همین نمیدونم وقتی پریودی باید قضای نماز ... باید روزه قضا بگیری نماز لازم نیس عزیرم چند سالته مگ؟ پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست .... تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
maaharta عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 8996 تو پریودیم خیلی اذیت میشم خون که ازم میره خیلی درد دهرم و نمیتونم تکون بخورم از جام نمیشه که تا روز آخر نمیتونی روزه بگیری
mohi79 عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 2348 باید روزه قضا بگیری نماز لازم نیس عزیرم چند سالته مگ؟ آهان ممنون که گفتین یه صلوات برای رسیدن به حاجتم بفرستین 😊😊
پیازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1329 آهان ممنون که گفتین خواهش عزیزم پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست .... تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
پیازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1329 نمیشه که تا روز آخر نمیتونی روزه بگیری خب میخام پریودم قطع بشه و روزه بگیرم پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست .... تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
maaharta عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 8996 خب میخام پریودم قطع بشه و روزه بگیرم ببین من شنیدم بیشترین روزی که توی یکسال پریود میشی ملاک هستش اگه هر ماه هفت روزه تموم میشه از نظر شرعی تو اگه ۵ روزه هم یبار تموم بشه نمیتونی روزه بگیری باید همون ۷ روز دوره ت سر بیاد
پیازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1329 ببین من شنیدم بیشترین روزی که توی یکسال پریود میشی ملاک هستش اگه هر ماه هفت روزه تموم میشه از نظر شر ... واقعاا؟؟؟؟؟ممنون که بهم گفتی عزیزم😍😍😍😘😘😘 پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست .... تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂